Buzz

Bachelorette: ανακατέψτε 2 δόσεις Hangover με 3 μεζούρες Bridesmaids και ...σερβίρετε!

στα 10

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του «Bachelorette», της κωμωδίας της Λέσλι Χέντλαντ, που επισκέπτεται τις ζωές 4 φιλενάδων κατά τη διάρκεια του bachelor πάρτι της μίας που παντρεύεται. Deja vu? Δείτε το και πέστε μας...

Bachelorette: ανακατέψτε 2 δόσεις Hangover με 3 μεζούρες Bridesmaids και ...σερβίρετε!

Η συμμετοχή του στο φεστιβάλ του Σάντανς, τα μεγάλα ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (η αμέσως επόμενη δουλειά της Κίρστεν Ντανστ μετά της βράβευσή της στις Κάννες για το «Melancholia»), αλλά πάνω από όλα το όνομα της Λέσλι Χέντλαντ στο σενάριο και τη σκηνοθεσία μας είχε δώσει ελπίδες.

Βλέπετε, η Χέντλαντ ήταν σεναριογράφος στο παρεξηγημένο, εκκεντρικό, υπέροχο τηλεοπτικό «Terriers». Πιστεύαμε λοιπόν ότι αυτού του είδους το ιδιόρρυθμο χιούμορ θα περνούσε και στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο - το «Bachelorette». Οτι δε θα βλέπαμε μία ακόμα κωμωδία με νευρωτικές γυναίκες που βγάζουν τα προβλήματά τους στο 3ημερο που προηγείται του γάμου της κολλητής τους. Οτι δε θα είναι άλλη μία κωμωδία τύπου «μεθύσαμε, κάναμε τα πάντα μπάχαλο, χάσαμε και μερικούς καλεσμένους, έχουμε χανγκόβερ αλλά πάνω από όλα οι Φιλενάδες μας...»

Σήμερα κυκλοφορεί το trailer και... απογοητεύει. Η ταινία είναι αυτό ακριβώς. Ολα τα παραπάνω. Και τίποτα παραπάνω.

Εκτός αν πρόκειται για τις σπάνιες περιπτώσεις που το trailer δίνει λιγότερα στον κόσμο και τα φουλ 90 λεπτά της ταινίας μας αποζημιώσουν.

Δείτε το και πέστε μας τη γνώμη σας...