Buzz

AthensCon 2023: Από τη «Barbie» στο «Star Wars» κι ακόμη παραπέρα

στα 10

Φωτογραφηθείτε με τη Barbie. Διαγαλαξιακές μάχες με το Tie Fighter του «Πολέμου των Αστρων». Γίνετε ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς. Το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα, επιστρέφει και θα είναι συναρπαστικό.

AthensCon 2023: Από τη «Barbie» στο «Star Wars» κι ακόμη παραπέρα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η AthensCon γίνεται το κέντρο της ποπ κουλτούρας με κόσμους που ζωντανεύουν την 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Στάδιο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Ανάμεσα σε καλεσμένους από την Ελλάδα και τον κόσμο, κινηματογραφικές αναφορές που ξεπερνούν τα προφανή και ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 80 χρόνια της Finos Film, φέτος στην AthensCon το σύνθημα είναι… τρία και ανήκουν όλα στον κόσμο της Vodafone TV.

barbie

Σύνθημα: Ροζ

Ας ξεκινήσουμε από το ροζ… Το κουτί της Barbie έρχεται για να ολοκληρώσει τη μανία που ξεκίνησε η ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ που προβάλλεται στo Vodafone TV. Κλέβοντας την παράσταση σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται και με όποια μορφή κι αν τη συναντάς, η Barbie θα βρίσκεται στο κάτω διάζωμα της AthensCon, δίνοντας την ευκαιρία για φωτογραφίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες στο προσωπικό σου άλμπουμ. Μόνη, με φίλες, με το αγόρι σου ή τους γονείς σου… το σύνθημα εδώ είναι πάντα «ροζ».

fighter

Σύνθημα: May the Force be with you

Το Disney+ μαζί με το Vodafone TV μετατρέπουν ξανά την AthensCon στη χαρά των φανατικών θαυμαστών του ανεξάντλητου σύμπαντος του Star Wars. Μετά τις περσινές πρώτες εντυπωσιακές πτήσεις και οι φετινοί επισκέπτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια θέση σ' ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά, παίρνοντας μέρος σε ψηφιακές μάχες, μέσα από τα πιλοτήρια των Tie Fighter και Tie Fighter Cockpit. Για να... εξασκηθείτε πριν τη μάχη, μην ξεχνάτε ότι όλες οι ταινίες και οι πρωτότυπες σειρές Star Wars είναι διαθέσιμες στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV. . Το σύνθημα εδώ είναι γνωστό: «May the Force be with you».

ινδιανα

Σύνθημα: X never, ever, marks the spot

Στο άνω διάζωμα της AthensCon θα έχεις για λίγο την ευκαιρία να γίνεις ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς. Από τα εντυπωσιακά σκηνικά της ταινίας μέσα στο Tae Kwon Do, ο κόσμος του πιο διάσημου αρχαιολόγου της ποπ κουλτούρας ζωντανεύει και μαζί του μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές του franchise: το κυνηγητό με την τεράστια σφαίρα από το «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού». Όταν βρεθείς στο κέντρο της περιπέτειας το σύνθημα που χρειάζεσαι είναι «X never, ever, marks the spot».

Βρείτε όλες τις πληροφορίες για την AthensCon στο επίσημο site της διοργάνωσης.

Το Vodafone TV προσφέρει πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο και αποτελεί μια μοναδική λύση ψυχαγωγίας για όλους - μικρούς και μεγάλους. Περισσότερες από 10.000 ώρες on demand περιεχομένου, πάνω από 35 δημοφιλή διεθνή κανάλια με ιστορικά λατρεμένες και νέες εκπομπές, μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων αλλά και πρόσβαση σε όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Disney+ ,της ΗΒΟ, της Viaplay και της Warner Bros… τα βρίσκεις όλα σε ένα μέρος μόνο, στο Vodafone TV.