Buzz

«Ατακτη Καθηγήτρια»: κερδίστε T-Shirts για να μη μείνετε πάλι μετεξεταστέοι!

στα 10

Κάμερον Ντίαζ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέισον Σίγκελ. Με τέτοιους καθηγητές, ποιος θα περνούσε την τάξη; Η Feelgood Entertainment και το Flix χαρίζουν σε 30 τυχερούς από ένα συλλεκτικό T-Shirt της ταινίας για να τολμήσετε να καθίσετε πρώτο θρανίο!

Flix Team
«Ατακτη Καθηγήτρια»: κερδίστε T-Shirts για να μη μείνετε πάλι μετεξεταστέοι!

Η Ελίζαμπεθ Χάλσεϊ είναι μια καθηγήτρια γυμνασίου, κλασικό παράδειγμα προς αποφυγή, μια και όχι μόνο κακομεταχειρίζεται τους μαθητές της και βρίζει σα λιμενεργάτης, αλλά, παράλληλα, πίνει και καπνίζει σα να μην υπάρχει αύριο. Οχι, δηλαδή, πως την πολυενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, αφού πολύ σύντομα πρόκειται να τα παρατήσει όλα και να παντρευτεί. Ωστόσο, όταν ο αρραβωνιαστικός της, τής δίνει τα… Λουμπουτέν στο χέρι, η Ελίζαμπεθ αναγκάζεται να ξεδιπλώσει τα θέλγητρά της προκειμένου να ξελογιάσει τον Σκοτ, έναν αφελή καινούργιο καθηγητή, ο οποίος πέρα από γοητευτικός είναι και… ματσωμένος, καθότι κληρονόμος μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης.

Μόνο που, προκειμένου να τα καταφέρει, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ράσελ, του γυμναστή του σχολείου, ο οποίος μπλέκει διαρκώς στα δίμετρα πόδια της, αλλά και της Εϊμι, μιας δημοφιλούς και καπάτσας συναδέλφου της, η οποία δείχνει αποφασισμένη να κάνει τον Σκοτ δικό της…

Η «Ατακτη Καθηγήτρια» είναι μια αθυρόστομη, ανατρεπτική, φευγάτη σχολική κωμωδία, όπου καλός μαθητής θεωρείται εκείνος που κάνει ησυχία, για να μην… ξυπνήσει την –ξεθεωμένη λόγω ολονύχτιου clubbing – καθηγήτριά του! Η Κάμερον Ντίαζ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και ο Τζέισον Σίγκελ αποτελούν το τρίδυμο του τρόμου, τους ήρωες που οποιοσδήποτε… καθηγητής, θα τιμωρούσε αυστηρά!

Η ταινία θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 18 Αυγούστου. Η Feelgood Entertainment και το Flix σας χαρίζουν 30 συλλεκτικά T-Shirts της ταινίας – δείτε τη φωτογραφία στο gallery.

Γράψτε στα σχόλια τη γνώμη σας: ποια διασημότητα, γυναίκα ή άντρα, θα θέλατε να είχατε καθηγητή ή καθηγήτρια, για να… προσέχετε την ώρα του μαθήματος;

Περιμένουμε τα σχόλιά σας μέχρι και την Τετάρτη, 17 Αυγούστου. Οι νικητές που θα αναδείξει η κλήρωση, θ’ ανακοινωθούν την Πέμπτη, 18 Αυγούστου. Κεφάλια μέσα, κι ο χρόνος σας αρχίζει από τώρα!