Buzz

«Asura»: Αυτή είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της χρονιάς στην Κίνα

στα 10

Ναι, αποτυχία, διαβάσατε καλά.

«Asura»: Αυτή είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της χρονιάς στην Κίνα

Είναι μια από τις πιο διαφημισμένες ταινίες στην ιστορία του κινεζικου σινεμά κι αναμφίβολα μια από τις πιο ακριβές με ένα μπάτζετ που ξεπερνούσε τα 85 εκατομμύρια δολάρια.

Το «Asura» είναι η ιστορία ενός νεαρου βοσκού που ανακαλύπτει ότι είναι η μετεμψυχωση ενός από τα τρία κεφάλια του πολεμιστή θεού της βουδιστικής μυθολογίας, Ασούρα κάτι που του αποκαλύπτει έναν (και περισσότερους) κόσμους και μια μυθική αποστολή σε έναν ιερό πόλεμο.

Δείτε ακόμη: Ο Ζανγκ Γιμού μας θυμίζει τι σημαίνει έπος στο τρέιλερ του «Shadow»

asura 607

Ακούγεται -και το τρέιλερ είναι- θεαματικό και οι προβλέψεις για την έξοδό του στις αίθουσες το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν θεαματικές αλλά την Δευτέρα η ταινία αποσύρθηκε από όλα τα σινεμά όπου προβαλλόταν, αφού πολύ απλά, οι θεατές δεν πήγαν να την δουν.

Η παραγωγή του φιλμ μιλούν για μια οργανωμένη καμπάνια δυσφήμισης που έφερε ένα τραγικό rating στο κινέζικο αντίστοιχο του Rotten Tomatoes και ζήτησαν συγγνώμη από τους θεατές που δεν πρόλαβαν να το δουν κι από τους παραγωγούς που επένδυσαν τα χρήματά τους.

asura 607

Εν τούτοις, υπόσχονται πως αυτό δεν είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν, αφού δηλώνουν ότι η ταινία θα επιστρέψει στις αίθουσες μετά από μια σειρά αλλαγές που θα την κάνουν καλύτερη κι έτοιμη να συναντήσει το κοινό αυτή τη φορά. Αν εκείνο φυσικά αποφασίσει να έρθει στο δεύτερο ραντεβού.


asura 607

Δείτε επίσης:

Tags: world cinema