Ο Αστερίξ ετοιμάζεται για την «Κατοικία των Θεών»

BUZZ 27 JUN 2014  /  Γιώργος Κρασσακόπουλος

Αυτή τη φορά σε τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια, με έναν animator με προϋπηρεσία στην Pixar.

Στο κόμικ των Ρενέ Γκοσινί και Αλμπέρ Ουντερζό «H Κατοικία των Θεών», το μικρό αυτόνομο γαλατικό χωριό που αντιστέκεται στην Ρωμαϊκή κυριαρχία έχει να αντιμετωπίσει τον πιο αλλόκοτο κίνδυνο: να μεταμορφωθεί σε μια τουριστική ατραξιόν για πλούσιους Ρωμαίους.

Ο Καίσαρας μη μπορώντας να το κατακτήσει με την βία, αποφασίζει να χτίσει ακριβώς δίπλα του το πιο πολυτελές συγκρότημα κατοικιών που γνώρισε ποτέ η αυτοκρατορία και να μεταμορφώσει το δάσος δίπλα στο χωριό του Αστερίξ στον πιο σικ τουριστικό προορισμό.

Βασισμένοι σε αυτή την ιστορία οι Λουί Κλισί, ένας σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων που έχει δουλέψει σε φιλμ όπως το «Up» και το «Wall-E» και ο Αλεξάντρ Αστιέρ ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τον επόμενο Νοέμβριο την πρώτη 3D ταινία κινουμένων σχεδίων με τον Αστερίξ και Οβελίξ.

Οι Αλέν Σαμπά, Ελί Σεμούν, Λοράν Λαφίτ, Ροζέρ Καρέλ είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που θα δανείζουν τις φωνές τους στο φιλμ, ενώ μια πρώτη γεύση από το ύφος του φιλμ μπορείτε να πάρετε από το πρώτο teaser και τις δύο πρώτες αφίσες της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησαν.


2

2

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.