Buzz

«Αs long as we both shall live». Νέο τρέιλερ για το «Breaking Dawn»

στα 10

Η στιγμή που περιμένατε ήρθε. Κι όπως λέει ο Εντουαρντ Κάλεν «το χθεσινό βράδυ ήταν η καλύτερη στιγμή της ύπαρξής μου». Ναι, η Μπέλα και ο Εντουαρντ κάνουν σεξ στο βίντεο που ακολουθεί!

«Αs long as we both shall live». Νέο τρέιλερ για το «Breaking Dawn»
H καρδιά μου (δεν) χτυπά μόνο για σένα

Βρικόλακες βογκάνε, κρεβάτια σπάνε, λύκοι αλυχτάνε και η Μπέλα μένει έγκυος από το πρώτο βράδυ, παρ ότι θα περίμενε κανείς ότι το σπέρμα ενός βρικόλακα είναι εξίσου νεκρό όσο κι ο ίδιος. Οχι όμως το σπέρμα του Εντουαρντ, αφού μάλιστα το μωρό μεγαλώνει σε fast forward και κινδυνεύει να σκοτώσει τη μαμά του, καθώς όπως λέει ο μπαμπάς Κάλεν (που είναι γιατρός αν δεν θυμάστε), το έμβρυο και η Μπέλα είναι μη συμβατοί.

Σίγουρα θα υπάρχει κάποια μεταφορά κρυμμένη εδώ, αλλά δεν προλαβαίνεις να την αναζητήσεις, αφού το τρέιλερ φροντίζει να προσφέρει σε χορταστικές δόσεις, μονόπετρα και γάμους, ξεπουπουλιασμένα μαξιλάρια, λυκάνθρωπους που γρυλίζουν, close up της κοιλιάς της Μπέλα που φουσκώνει πιο γρήγορα κι από κέικ στους 200 βαθμούς, μεγαλόστομες ατάκες και βλέμματα μεταξύ έκστασης και λοβοτομής.

Ο Μπιλ Κόντον, δείχνει όχι απλά να καταλαβαίνει απόλυτα ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν το «Twilight Saga» τόσο απολαυστικό, αλλά ηθελημένα να ανεβάζει τον δείκτη των camp απολαύσεων μερικά κλικ πιο πάνω.

Απολαύστε (με προφυλάξεις), ως τις 18 Νοεμβρίου που η ταινία θα βγει στις αίθουσες