Buzz

Arrivederci Elisabetta

στα 10

Πάνω που όλοι πίστευαν πως αυτή τη φορά ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα αναγκαζόταν να εγκαταλείψει για πάντα τον τίτλο του «περιζήτητου εργένη», τα νέα του χωρισμού του με την Ελιζαμπέτα Κανάλις ήρθαν για να επιβεβαιώσουν πως μερικοί μύθοι πρέπει να παραμένουν...μύθοι.

Arrivederci Elisabetta
Ο έρωτας μπορεί να περιμένει για τον Κλούνεϊ

Σε μια κοινή δήλωση το ζευγάρι δήλωσε πως: «Δεν είμαστε πλέον μαζί. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ προσωπικό ζήτημα και ευχόμαστε πως όλοι θα σεβαστούν την ιδιωτική μας ζωή».

H Ελιζαμπέτα Κανάλις, όμως, δεν έδειξε να ικανοποιείται από την λιτή ανακοίνωση των δύο και φρόντισε μέσω του ατζέντη της να συμπληρώσει: «Είναι πολύ προσωπικό και θλιβερό ζήτημα και η Ελιζαμπέτα θέλει να μείνει έτσι. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο...και μετά θα αντιμετωπίσει τον Τύπο. Δεν με έχει εξουσιοδοτήσει να αποκαλύψω τους λόγους του χωρισμού».

Δύο χρόνια, λοιπόν, μετά την επισημοποίηση του έρωτα τους, ο Κλούνεϊ και η Κανάλις τραβάνε ο καθένας τον δικό τους δρόμο. Αυτή προς την αγκαλιά του επόμενου διαθέσιμου εργένη και αυτός εκεί όπου ανήκε πάντοτε: στη λίστα με τους πιο περιζήτητους εργένηδες αυτού του κόσμου, που πλέον έχει μικρύνει μετά το γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Αν τώρα εσείς πιστεύετε πως όλο αυτό είναι στην πραγματικότητα τόσο θλιβερό όσο προφασίζονται οι ενδιαφερομένοι περιμένετε μέχρι την έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το οποίο ανοίγει με το «Τhe Ides of March». Δεν υπάρχει κανείς λογικός άνθρωπος που να μην βάζει ήδη στοίχημα πως ο Κλούνεϊ δεν θα περπατήσει μόνος του το κόκκινο χαλί.