Buzz

Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ εναντίον Μπρους Λι σημειώσατε fun!

στα 10

Οχι δεν πρόκειται για κάποιο vintage βίντεο με τους δύο «σκληρούς» των πολεμικών τεχνών εν δράσει. Πρόκειται για ένα μικρού μήκους stop motion βίντεο που ανανεώνει την πίστη μας στα action figures!

Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ εναντίον Μπρους Λι σημειώσατε fun!

O τίτλος του είναι «This isn't Toy Story», ο δημιουργός του είναι ο Μπεν Στίνμπεκ (ηθοποιός και σκηνοθέτης, όπως αναφέρει η σελίδα του στο Facebook) και το περιεχόμενο του το λες και εκρηκτικό, αφού η συνάντηση του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ και του Μπρους Λι αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα φόρο τιμής στις πολεμικές τέχνες, έτσι όπως αυτές απέκτησαν τη δική τους μυθολογία μέσα από το σινεμά.

Με τη μορφή action figures (o Σβαρτζενέγκερ στο γεμάτο τατουάζ σώμα του Σιλβέστερ Σταλόνε από τους «Expendables») οι δύο θρύλοι παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης σε μια ταινία μικρού μήκους που μπορεί να υπολείπεται σε κινηματογραφικό ενδιαφέρον αλλά κερδίζει σε ευρηματικότητα και φαντασία.

Θυμηθείτε και την άλλη μεγάλη stop motion μάχη του Μπρους Λι με τον Iron Man του Καναδού Πάτρικ Μπόιβιν, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ και αναμείνατε για περισσότερες action figures μονομαχίες στο μέλλον.