Buzz

Είστε έτοιμοι για τους κανίβαλους του «The Bad Batch»;

στα 10

Από το φεστιβάλ της Βενετίας, προσεχώς στις αίθουσες, η Ανα Λίλι Αμιρπούρ υπόσχεται την genre ταινία της χρονιάς.

Είστε έτοιμοι για τους κανίβαλους του «The Bad Batch»;

Μετά το «Ενα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα», περιμέναμε με ανυπομονησία την επόμενη ταινία της Ανα Λίλι Αμιρπούρ και μετά την πρώτη προβολή της στην Βενετία έιμαστε ήδη δικαιωμένοι. Το φιλμ το οποίο η σκηνοθέτης περιγράφει ω την ιστορία «ενός κανίβαλου που ερωτεύεται το επόμενο γεύμα του», δοξάστηκε και μισήθηκε σε ίσες δόσεις στο φεστιβάλ Βενετίας, χαιρετίστηκε ως μια παραβολή για την επόμενη μέρα της Αμερικής του Τραμπ κι απαξιώθηκε ως μια φτηνή παρέλαση βίας. Τελικά κέρδισε -απρόσμενα- ένα από τα μεγάλα βραβεία του φεστιβάλ κι έφυγε με το κεφάλι ψηλά!

Δείτε ακόμη: Βενετία 2016: Ηλιος, κανίβαλοι και LSD

Η Σούκι Γουότερχάουζ, μοντέλο με φιλοδοξίες ηθοποιού υποδύεται ένα κορίτσι που πιάνεται όμηρος σε μια φυλή κανιβάλων σε μια μετά-αποκαλυπτική Αμερική του μέλλοντος, αλλά ο Τζέισον Μομόα αντί να την φάει την ερωτεύεται σε αυτό το love story που αποδεικνύει ότι ο έρωτας δεν περνά πάντα από το στομάχι.

the bad batch 607

Στυλιζαρισμένο, βίαιο, βρώμικο, σέξι, ποπ, γεμάτο μουσική το «The Bad Batch» μας κάνει να ανυπομονούμε για την έξοδό του στις αίθουσες (τον χειμώνα από την Tanweer) και προς το παρόν μας ανοίγει την όρεξη με δυο κλιπ που μας βάζουν στο πνεύμα.



Δείτε ακόμη: