Buzz

Η νέα μεγάλη παραγωγή της Apple έχει τον τίτλο «Project Artemis» σε σκηνοθεσία του Τζέισον Μπέιτμαν

στα 10

Μάλιστα η ταινία θα επανασυνδέσει και δυο αγαπημένους πρωταγωνιστές του MCU, τον Κρις Εβανς και την Σκάρλετ Τζοχάνσον, σε δυο άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

Η νέα μεγάλη παραγωγή της Apple έχει τον τίτλο «Project Artemis» σε σκηνοθεσία του Τζέισον Μπέιτμαν

Την Κυριακή που μας πέρασε η Apple έγινε η πρώτη streaming πλατφόρμα η οποία κέρδισε το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας με το «CODA» της Σαν Χέντερ. Οπως ήταν φυσικό αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλούς εκείνους δημιουργούς να φέρνουν τα δικά τους πρότζεκτ στην συγκεκριμένη πλατφόρμα για να τα χρηματοδοτήσει. Ετσι, κι αφού πρόσφατα πλήρωσε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια για το «Argylle» του Μάθιου Βον, με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ, η Apple βρήκε κι άλλο ένα μεγάλο πρότζεκτ για να ξοδέψει κι άλλα εκατομμύρια.

Διαβάστε ακόμα: Τι σημαίνει η ιστορική νίκη της Apple TV με το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας στο «CODA»;

jason bateman

Σύμφωνα με το Deadline η Apple αγόρασε την ταινία «Project Artemis», στην οποία πρόκειται να ξοδέψει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, και πρόκειται σκηνοθετήσει ο Τζέισον Μπέιτμαν, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε και βραβείο Emmy για την σκηνοθεσία του στην σειρά του Netflix «Ozark». Η ταινία θα επανασυνδέσει και δυο αγαπημένους πρωταγωνιστές του MCU, τον Κρις Εβανς και την Σκάρλετ Τζοχάνσον, σε δυο άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

Το σενάριο της ταινία το έχει γράψει η Ρόουζ Γκιλρόι, κόρη της ηθοποιού Ρενέ Ρούσο και του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Νταν Γκιλρόι, με τις λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας να παραμένουν ακόμα άγνωστες, με το Deadline να την περιγράφει ως μια ταινία για «τον αγώνα του ποιος θα πάει πρώτος στο διάστημα».

Η ταινία δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας και δεν έχει γίνει γνωστό για το εάν θα την δούμε και στις αίθουσες ή μόνο στο Apple TV+.