Buzz

Από τώρα ουρές για την πρεμιέρα του τελευταίου «Χάρι Πότερ»

στα 10

Οι Βρετανοί είναι φανατικοί και συστηματικοί: απόδειξη ότι ήδη από χθες κόσμος έχει κατασκηνώσει γύρω από την Trafalgar Square του Λονδίνου περιμένοντας την πρεμιέρα του τελευταίου Χάρι Πότερ την Πέμπτη. «Harry Potter Marathon 3D» και στην Ελλάδα.

Από τώρα ουρές για την πρεμιέρα του τελευταίου «Χάρι Πότερ»
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μοιράζει αυτόγραφα στην πρεμιέρα του «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος Α»

Την Πέμπτη θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της σειράς, του «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος Β», παρουσία όλων των συντελεστών και επίσημων προσκεκλημένων, στο Λονδίνο. Η πρεμιέρα, μάλιστα, δε θα γίνει στην παραδοσιακά «κινηματογραφική» πλατεία Λέστερ, μια και ο κόσμος υπερχείλισε στο περσινό event και οι διοργανωτές αποφάσισαν, για πρώτη φορά στην ιστορία, να μεταφέρουν την πρεμιέρα στην Trafalgar Square, με κύρος περισσότερο πολιτικό και ιστορικό, παρά ψυχαγωγικό.

Τα αγγλάκια, λοιπόν, έχουν ήδη στήσει τις σκηνές και τα στρώματά τους από χθες γύρω από την πλατεία, πιάνοντας μια καλή θέση για να δουν τους επώνυμους που θα καταφθάσουν την Πέμπτη και προσπαθώντας να προλάβουν το πολυπόθητο βραχιολάκι που θα εξασφαλίσει στους φανατικούς πρόσβαση στο μπροστινό μέρος του κιγκλιδώματος απ’ όπου θα περάσουν οι πρωταγωνιστές!

Για τους Ελληνες φανατικούς, η Village διοργανώνει στις αίθουσές της, την Τρίτη, 12 Ιουλίου, μία μέρα πριν το «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος Β» βγει κανονικά στις αίθουσες, το «Harry Potter Marathon 3D», όπου με ένα εισιτήριο των 15 ευρώ, οι θεατές μπορούν να φρεσκάρουν το πρώτο μέρος του φινάλε στις 21.20 και, στις δώδεκα τα μεσάνυχτα να είναι οι πρώτοι που θα δουν τη νέα ταινία, σε 3D!