Buzz

Ανυπομονείτε για το δεύτερο μέρος του «Nymph()maniac»; Δείτε το τρέιλερ

στα 10

Το πρώτο μέρος της ταινίας του Τρίερ βγήκε σήμερα στις ελληνικές αίθουσες. Μαζί και το τρέιλερ του δεύτερου μέρους.

Ανυπομονείτε για το δεύτερο μέρος του «Nymph()maniac»; Δείτε το τρέιλερ

Το πρώτο μέρος της καινούριας ταινίας του Λαρς φον Τρίερ βρίσκεται από σήμερα στους κινηματογράφους και ακόμη κι αν ο πρώτος μήνας του χρόνου δεν έχει καν εκπνεύσει, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Ή έστω η μισή, αφού το «Nymphomaniac» θα ολοκληρωθεί όταν προβληθεί και το υπόλοιπο μισό του στις 20 Φεβρουαρίου.

Ομως ακόμη κι έτσι και παρ΄ότι όταν η ταινία τελειώνει νιώθεις ότι λείπει η... κορύφωση, το «Nymphomaniac: Μέρος 1ο», δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια σπουδαία ταινία, από εκείνες που μόνο ο Τρίερ ξέρει να κάνει.

Διαβάστε την κριτική του «Nymphomaniac: Μέρος 1ο»

Στο δεύτερο μέρος όπως μπορούμε να δούμε κι από το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε (με πορτογαλικούς υπότιτλους και τίτλο) η ιστορία της Τζο συνεχίζεται μόνο που εδώ η Σαρλότ Γκενσμπούργκ δεν βρίσκεται στην οθόνη μόνο ως αφηγήτρια, αλλά κι ως ηρωίδα των ερωτικών περιπτύξεων, αφού πια τα χρόνια έχουν περάσει.

Αλλά το τρέιλερ αφήνει να εννοηθεί ότι η αφήγηση πηγαίνει μπρος και πίσω στον χρόνο, αφού βλέπουμε ξανά τον πατέρα της νεαρής Τζο αλλά και τον Ζερόμ του Σάια ΛαΜπεφ.

Και φυσικά δείχνει να είναι γεμάτο από ηλεκτρισμένα στιγμιότυπα εξαιρετικές ιδέες και θαυμάσιες μουσικές, αφού ξεκινά με Μότσαρτ και καταλήγει στο «Burning Down the House» των Talking Heads.

Δείτε το εδώ:

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Nymph()maniac» εδώ