Buzz

Ανοίξτε κανένα βιβλίο! Τωρα ο Τζόνι Ντεπ και εκδότης!

στα 10

Εχει υποδυθεί περισσότερες από μία φορές τον συγγραφέα. Τώρα θα δοκιμάσει να εκδώσει «μερικά βιβλία που αξίζουν το χρόνο και τα χρήματα σας».

Ανοίξτε κανένα βιβλίο! Τωρα ο Τζόνι Ντεπ και εκδότης!
Ο καλύτερος φίλος του Τζόνι: ένα βιβλίο

Βεβαίως ο ηθοποιός δεν θα ιδρύσει έναν εκδοτικό οίκο από την αρχή, αλλά θα φτιάξει το δικό του label στις εκδόσεις HarperCollins κάτω από τον τίτλο Infinitum Nihil, το ίδιο όνομα που έχει δηλαδή και η εταιρία παραγωγής του. «Υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να παραδώσουμε βιβλία που θα αξίζουν τον χρόνο, τα χρήματα, το ενδιαφέρον των αναγνωστών, αναγνώσματα που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα είχαν περάσει τα παραπετάσματα [ενός εκδοτικού οίκου]» δηλώνει ο Ντεπ στις... προγραμματικές του δηλώσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο επίσης ο εκδοτικός του οίκος θα αναζητά «αυθεντικές, γεμάτες άποψη και όραμα ιδέες και φωνές», αλλά το πρώτο βιβλίο που έχει προγραμματίσει προς έκδοση, δεν μοιάζει ούτε ιδιαίτερα πρωτότυπο, ούτε ακριβώς από εκείνα που θα δυσκολεύονταν να περάσουν τα παραπετάσματα.

Το «The Unraveled Tales of Bob Dylan» είναι μια (ελπίζουμε όχι τυπική) βιογραφία του Μπομπ Ντίλαν γραμμένη από το τον ιστορικό Ντάγκλας Μπρίνκλεϊ, βασισμένη σε μια σειρά από συνεντεύξεις που ο ίδιος έκανε με τον Αμερικάνο τραγουδοποιό.

Ο Μπρίνκλεϊ λέει ότι ο Τζόνι Ντεπ θεώρησε ότι το βιβλίο του θα ήταν ιδανικό για να εγκαινιάσει τον εκδοτικό του οίκο και πως «ο Ντίλαν ήταν πολύ ζεστός και θετικός κι ένας άνθρωπος που μας ενέπνευσε και τους δυο από τα νεανικά μας χρόνια».

Το βιβλίο του Μπρίνκλεϊ θα εκδοθεί το 2015, ενώ ο ίδιος και ο Μπομπ Ντίλαν συνεργάζονται ήδη στην προετοιμασία ενός ακόμη βιβλίου, αυτή τη φορά ενός μυθιστορήματος, που ο μύθος της φολκ Γούντι Γκάθρι είχε γράψει το 1947, αλλά το οποίο ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα.

Για την ώρα ο και εκδότης Τζόνι Ντεπ χαίρεται με το hype που αποκτά το «Lone Ranger» του Γκορ Βερμπίνσκι. Δείτε εδώ το τρέιλερ και διαβάστε περισσότερα για την ταινία.