Buzz

Πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαραΐν

στα 10

Η νέα βιογραφική ταινία του Πάμπλο Λαραΐν θα επικεντρώνεται στις τελευταίες μέρες της ζωής της σπουδαίας σοπράνο, με την Τζολί να πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο που ίσως την φέρει πιο κοντά στο Οσκαρ.

Πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαραΐν

Με τον απλό και απέριττο τίτλο «Maria», το Variety αναφέρει πως η ταινία, όπως και οι προηγούμενες του βιογραφικές ταινίες (το «Neruda», το «Jackie» και το «Spencer»), θα ακολουθήσει «την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, κατά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970», σε σενάριο του σεναριογράφου του «Spencer» Στίβεν Νάιτ.

Και τώρα έχουμε επιτέλους δυο φωτογραφίες από τη μεταμόρφωση της Τζολί στην εμβληματική ντίβα της όπερας.

maria angelina jolie

maria angelina jolie

Η Τζολί, από τη μεριά της, δήλωσε πως «παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Πάμπλο Λαραΐν είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι απλά ένα όνειρο.»

Ο Πάμπλο Λαραΐν δήλωσε πως «το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα Τζολί, μια εξαιρετικά γενναία και γεμάτη ανησυχίες ηθοποιό, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ενα αληθινό δώρο.»

H ταινία «Maria» αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο 2024 για να κάνει πρεμιέρα σε κάποιο μεγάλο φεστιβάλ.