Buzz

Ανεξήγητο: Αμερικανίδα μηνύει τους διανομείς του «Drive»!

στα 10

Θα υπέθετε κανείς πως το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ήταν αρκετό για να κρατήσει κάθε γυναίκα που έμπαινε στην αίθουσα ευχαριστημένη, αλλά η Σάρα Ντέμινγκ από το Μισιγκαν, είχε περισσότερες απαιτήσεις. Θέλουμε να δούμε τον σύζυγο/γκόμενο της!

Ανεξήγητο: Αμερικανίδα μηνύει τους διανομείς του «Drive»!
Νιώθετε απογοήτευση;

Στην πραγματικότητα η δυσαρεστημένη θεατής, κατέθεσε τη μήνυση εναντίον της εταιρίας διανομής FilmDistrict, γιατί την ξεγέλασαν να μπει στην αίθουσα υποσχόμενοι στο τρέιλερ μια ταινία σαν το «Fast and the Furious», αλλά παραδίδοντας κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Το «Drive» είχε ελάχιστες ομοιότητες με ένα φιλμ καταδίωξης ή αυτοκινήτων... καθώς είχε ελάχιστη αυτοκινητιστική δράση στη διάρκειά του. Επίσης ήταν μια ταινία που περιείχε υπερβολικό, μειωτικό, ρατσιστικό περιεχόμενο εναντίον ανθρώπων που ανήκουν στην εβραϊκή πίστη κι έτσι προωθούσε την εγκληματική βια εναντίον των Εβραίων”, λέει η ευφάνταστη μηνυτήρια αναφορά

Η Ντέμινγκ ζητά να αποζημιωθεί για το εισιτήριο της καθώς και να σταματήσει η παραγωγή «τρέιλερ που σε ξεγελούν» στο μέλλον, ενώ φιλοδοξεί να μετατρέψει την μήνυσή της σε ομαδική αγωγή προκειμένου κι άλλοι δυσαρεστημένοι από το φιλμ να μπορέσουν να επωφεληθούν, όταν... δικαιωθεί.