Buzz

Μάικλ Ντάγκλας – Νταϊάν Κίτον: ο έρως χρόνια δεν κοιτά

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ της ρομαντικής κομεντί «προχωρημένης ηλικίας» του Ρομπ Ράινερ κάνει την ταινία να μοιάζει πιο χαριτωμένη απ’ όποιο «νεανικό» φιλμ του είδους είδαμε τελευταία.

Μάικλ Ντάγκλας – Νταϊάν Κίτον: ο έρως χρόνια δεν κοιτά

Ο Ρομπ Ράινερ έχει υπογράψει εμβληματικές ρομαντικές κομεντί, όπως το «When Harry Met Sally» κι έχει αντιμετωπίσει τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας, ίσως όχι ακριβώς επιτυχημένα, αλλά με την απαραίτητη σοβαρότητα και το ευπρόσδεκτο χιούμορ, όπως στο «Bucket List». Τώρα συνδυάζει τα δυο μαζί, στη νέα του ταινία, με τον τίτλο «And So it Goes» και πρωταγωνιστές τον Μάικλ Ντάγκλας (συνεργάτη του ξανά πριν μια εικοσαετία στο «The American President») και την Νταϊάν Κίτον, σε σενάριο του Μαρκ Αντρους του «As Good as it Gets» - και αντίστοιχο ύφος, όπως διαπιστώνουμε. Το «And So it Goes» έρχεται στις αμερικανικές και τις ελληνικές αίθουσες στα μέσα Ιουλίου, για καλοκαιρινό fun.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, ο Ορεν Λιτλ, μεσίτης στο επάγγελμα, δίνει στους ανθρώπους γύρω του εκατομμύρια λόγους να τον αντιπαθίσουν κι αυτό ακριβώς επιθυμεί! Το μόνο πράγμα που θέλει είναι να πουλήσει ένα τελευταίο σπίτι και ν’ αποσυρθεί στην ησυχία του. Μέχρι τη στιγμή που ο γιος του, με τον οποίο, φυσικά, έχει μια δυσλειτουργική σχέση, του παρατά μια μικρούλα εγγονή, την ύπαρξη της οποία ούτε καν γνώριζε και του αναποδογυρίζει την τακτοποιημένη ζωή του. Καθώς ο Ορεν δεν έχει ιδέα πώς να φροντίσει το 9χρονο κοριτσάκι, το κάνει πάσα στην αξιαγάπητη και δυναμική γειτόνισσά του, τη Λι και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του ανενόχλητος. Σιγά-σιγά, όμως, ο Ορεν θα μάθει, με το ζόρι, ν’ ανοίγει την καρδιά του στην οικογένειά του, στη Λι και στην ίδια τη ζωή. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

andsoposter