Buzz

Aν Χάθαγουεϊ: στρίγγλα μετά τη Χρυσή Σφαίρα!

στα 10

Σχεδιάζει το επόμενο βήμα στην καριέρα της η 30χρονη πρωταγωνίστρια και επιλέγει να γίνει στρίγγλα.

Aν Χάθαγουεϊ: στρίγγλα μετά τη Χρυσή Σφαίρα!

Μετά το «Les Miserables» του Τομ Χούπερ, την πρώτη Χρυσή Σφαίρα της καριέρας της και ίσως και ένα Οσκαρ, η Αν Χάθαγουεϊ επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα της με κλασικό ρεπερτόριο. Επόμενο βήμα: Γουίλιαμ Σαίξπηρ!

Μία νέα κινηματογραφική διασκευή της «Στρίγγλας που Εγινε Αρνάκι» βρίσκεται στα σκαριά, και η Χάθαγουεϊ υπέγραψε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το σενάριο της διασκευής γράφει η Αμπι Μόργκαν, σεναριογράφος της «Σιδηράς Κυρίας» και του «Shame». Φήμες θέλουν όμως την ταινία να μην είναι εποχής, αλλά μία σύγχρονη μεταφορά του κλασικού έργου με την ιστορία να διαδραματίζεται στην Ιταλία.

Το πρότζεκτ είναι μία συμπαραγωγή των Universal και Working Title - δύο εταιρίες που όταν συνεργάζονται μας έχουν δώσει ταινίες όπως τα: «Tinker Tailer Soldier Spy», «Εξιλέωση» και, φυσικά, το «Les Miserables».

«Η Στρίγγλα που Εγινε Αρνάκι» έχει μεταφερθεί πολλές φορές σε θέατρο και σινεμά - με πιο διάσημες τη διασκευή του Κόουλ Πόρτερ για το Μπρόντγουεϊ, «Kiss me Kate» (1951), και, φυσικά, την ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι με τους Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Ρίτσαρντ Μπάρτον (1967).

Τελευταία μοντέρνα διασκευή της στο σινεμά το «10 Things I Hate About You» με τους Χιθ Λέντζερ και Τζούλια Στάιλς.

Διαβάστε περισσότερα για την Αν Χάθαγουεϊ στο «Les Miserables» εδώ.

Θυμηθείτε τι είπε στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών εδώ.