Buzz

Amazing Spider-Man, amazing 25λεπτο preview!

στα 10

Δείτε ένα χορταστικό preview του απόλυτου blockbuster του καλοκαιριού: 25 λεπτά από το «Amazing Spider-Man» του Μαρκ Γουέμπ, αλλά και έξτρα σκηνές, TV Spots και παρασκήνιο. Προσοχή: spoilers!

Amazing Spider-Man, amazing 25λεπτο preview!

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου το alter ego του Πίτερ Πάρκερ, έτσι όπως τον οραματίστηκε ο Μαρκ Γουέμπ, θα απλώσει τον ιστό του στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Το 3D blockbuster του καλοκαιριού υπόσχεται την αγία τριάδα της κινηματογραφικής απόλαυσης: action, εφέ, αλλά πάνω από όλα... γερό σενάριο. Ο Γουέμπ έχει πολλές φορές δηλώσει ότι τον ενδιαφέρει η ιστορία του Πίτερ Πάρκερ («η ιστορία ενός παιδιού που αναζητούσε πάντα τους γονείς του και κατέληξε να βρει τον εαυτό του. Αυτή είναι η ιστορία του Spider-Man που δεν έχει ειπωθεί ως τώρα».), όπως και αυτή των δευτεροχαρακτήρων του, τους οποίους ούτε αγνοεί, ούτε μεταχειρίζεται ως «γέμισμα» της δράσης. Μεγάλες προσδοκίες, υψηλές απαιτήσεις, τρελή επιθυμία να μαγευτούμε από αυτό τον αθώο, όσο και σκοτεινό, αντι-ήρωα. Οσοι θέλουν να περιμένουν 3 εβδομάδες ακόμα ας μην πατήσουν το play στα παρακάτω βίντεο. Σίγουρα προδίδουν κάποιες λεπτομέρειες της υπόθεσης και δίνουν τον τόνο της ταινίας.

Για όσους δεν νοιάζονται για spoilers: ιδού ένα χορταστικό 25λεπτο preview (όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο Screen Rant), με σκηνές που μπορεί να έχετε δει αποσπάσματά τους σε παλιότερα trailers, αλλά εδώ είναι στην ολότητά τους.

.

Επιπλέον δείτε το διαφημιστικό TV SPOT της ταινίας, το οποίο προλογίζει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο οποίος υπόσχεται φουλ special effects απόλαυση κι ένα ανεπανάληπτο φινάλε!

.


.

Πάμε μία παρασκηνιακή βόλτα στα εργαστήρια της «Oscorp» όπου ο Δρ. Κόνορς κάνει τα πειράματά του με τα ερπετά...


.

Και μία έξτρα, ακυκλοφόρητη, σκηνή και η απόδειξη ότι o Δρ. Κόνορς είναι ένας παρεξηγημένος αντι-ήρωας. Αρνείται τα πειράματα σε ανθρώπους και ο διευθυντής της Oscorp τον εκβιάζει: κλείνει τα εργαστήρια, σταματάει την έρευνα. Αιχμές επίσης για το παρελθόν: τι σχέση έχει ο Δρ. Κόνορς με τον πατέρα του Πίτερ Πάρκερ;


Θέλετε κι άλλο; Δείτε περισσότερο Amazing Spider-Man:

Τhe Amazing Spider - Man: Special 4λεπτο preview!

The Amazing Spider-Man: δείτε τα viral video του Dr. Curt Connors/The Lizard

«What kind of hero wears a mask?»Viral clips του «The Amazing Spider-Man»

Αναζητήστε φωτογραφίες, poster, trailers, teasers εδώ