Buzz

Τhe Amazing Spider - Man: Special 4λεπτο preview!

στα 10

Δύο μήνες πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, δείτε το απολαυστικό 4λεπτο extended trailer του «Amazing Spider-Man» που μόλις κυκλοφόρησε!

Τhe Amazing Spider - Man: Special 4λεπτο preview!

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας τον Ιούλιο, αλλά το marketing του «Amazing Spider-Man» μας ξεσηκώνει καθημερινά με ακόμα περισσότερο υλικό.

Συνεχίζοντας την viral καμπάνια του λοιπόν σήμερα το αγόρι-αράχνη μας χαρίζει ένα special 4λεπτο preview της ταινίας - ένα extended trailer που μας επιτρέπει να τρυπώσουν περισσότερο στην ιστορία αλλά και στο σύμπαν που έστησε ο Μαρκ Γουέμπ για την επανεκκίνηση του κινηματογραφικού franchise μύθου.

Εντυπωσιακή, σκοτεινή και αρκετά ανθρώπινη η προσέγγισή του, μ' έναν Πίτερ Πάρκερ που ο Αντριου Γκάρφιλντ μοιάζει να τον έχει αφήσει να τρυπώσει κάτω από το δέρμα - ή τουλάχιστον την ελαστική του spandex στολή.

Δείτε το βίντεο, απολαύστε ακόμα περισσότερες σκηνές δράσης, αλλά και αρκετές που χτίζουν τη σχέση του Spider Man με την Γκουέν (και τον ιδιαίτερο ρόλο του αστυνομικού πατέρα της).

Θυμηθείτε τα πρόσφατα viral videos του Δρ. Κόνορς/The Lizard, ενώ μπορείτε επίσης να αναζητήσετε να διαβάστε και να δείτε τα πάντα για τον «Amazing Spider-Man» στο flix!