Industry

«Ολοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη». Θέλετε να πάτε;

στα 10

Κι αν όχι μέχρι τη Ρώμη, τότε σίγουρα ως τον κινηματογράφο «Ανεσις» για να δείτε πρώτοι την νέα ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Flix Team
«Ολοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη». Θέλετε να πάτε;

Το Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη σηματοδοτεί την επιστροφή της λαμπερής πρωταγωνίστριας του Sex and the City, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, με μία ταξιδιάρικη, γλυκιά και ρομαντική κωμωδία. Γυρισμένη στην εκθαμβωτική Ιταλία, η ταινία είναι ένα απολαυστικό και χαριτωμένο road trip με υπέροχα τοπία, πολλές εκπλήξεις, ρομαντική ατμόσφαιρα και συμπρωταγωνιστές τη θρυλική Κλαούντια Καρντινάλε και τον γοητευτικό Ραούλ Μπόβα. Η ευχάριστη και αισιόδοξη αυτή ταινία επικεντρώνεται στους διαφορετικούς δρόμους που ακολουθεί η καρδιά του κάθε ανθρώπου για να βρει την ευτυχία, ακόμα κι εκεί πού νόμιζε ότι την είχε χάσει.

all roads lead to rome 607

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υποδύεται την Μάγκι, η οποία έχει κάθε λόγο να κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Από τη μια πρέπει να απομακρύνει την έφηβη κόρη της Σάμερ από τη Νέα Υόρκη και κυρίως από τον προβληματικό της φίλο. Από την άλλη, αισθάνεται την ανάγκη να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό που έχει να κάνει με τον Λούκα , μια παλιά ερωτική ιστορία. Η άφιξη μαμάς και κόρης στα μαγικά τοπία της Ιταλίας όμως επιφυλάσσει πολλές ανατροπές, καθώς εξελίσσεται σε μια περιπέτεια στη διάρκεια της οποίας όλοι παίρνουν μαθήματα ζωής. Μετά από επεμβάσεις της αστυνομίας, συλλήψεις και την επανένωση της ηλικιωμένης μαμάς του Λούκα με ένα απωθημένο του παρελθόντος, η ζωή όλων, παρόλες τις παρακάμψεις, θα βρει τον δρόμο της.

all roads lead to rome 607

Αν θέλετε να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα δουν την ταινία, κάντε share ή like και αφήστε σχόλιο (με το αληθινό σας όνομα αν είναι διαφορετικό από αυτό του προφίλ σας), στο post του διαγωνισμού στο Facebook.

H προβολή θα γίνει την Δευτέρα 1η Αυγούστου κι ώρα 21:00 στον κινηματογράφο Ανεσις (Λεωφόρος Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι) αλλά η οθόνη του θα σας ταξιδέψει μέχρι τη Ρώμη.

all roads lead to role 607 Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ της ταινίας και καλή τύχη!