Buzz

«All of Greece will fall»! Μάντης είναι το νέο τρέιλερ του «300: Rise of an Empire»;

στα 10

Ε, ναι, μια και ξεκινά με το χρησμό της, ας πούμε, Πυθίας και συνεχίζει με θεαματικές σκηνές ναυμαχίας και μυώδη αγόρια με μικρά σορτσάκια!

Flix Team
«All of Greece will fall»! Μάντης είναι το νέο τρέιλερ του «300: Rise of an Empire»;

Update 22.01 Αν δεν πέσει όλη η Ελλάδα, η Αθήνα πάντως σίγουρα θα καεί, σύμφωνα με την τελευταία προσθήκη στην καμπάνια του «300: Rise of an Empire» που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου.

Μπορεί να μην δημιουργήσει τον ίδιο σάλο που έκανε η ταινία του Ζακ Σνάιντερ, όμως η κατά κάποιον τρόπο «συνέχεια» του «300» σκηνοθετημένη αυτή τη φορά από τον Νόαμ Μούρο, έχει όλα τα στοιχεία που έκαναν εκείνη την μεταφορά του graphic novel του Γρανκ Μιλερ μεγάλη επιτυχία είναι εδώ.

Κόμικ αισθητική, γυμνασμένοι άντρες, ποπ βία, κι ένα Δαβίδ εναντίον Γολιάθ μήνυμα. Αν σας άρεσε εκείνη η ταινία, ετοιμαστείτε για μια δεύτερη γερή δόση ηρωϊσμού και αρχαιοελληνικής περιπέτειας. Στο «300: Rise of an Empire» δεν διαδραματίζεται στις «Hot Gates» (ή αν προτιμάτε Θερμοπύλες), αλλά ακολουθεί τον στρατηγό Θεμιστοκλή (Σάλιβαν Στάπλετον) ο οποίος την ίδια περίπου περίοδο, πολεμούσε τους Πέρσες στην θάλασσα.

Απέναντί τους οι Ελληνες θα έχουν αυτή τη φορά την Αρτεμισία (που έχει το πρόσωπο της Εύα Γκριν) της επικεφαλής της ναυτικής δύναμης των Περσών και του χρυσοποίκιλτου Ξέρξη που δεν του αρέσει να λερώνει τα χέρια του, μια γυναίκα που ζητά εκδίκηση από τους Ελληνες για τον θάνατο του πατέρα της όταν ήταν μικρό κορίτσι.

Ο Μούρο υπόσχεται ότι το φιλμ του θα έχει μια διαφορετική γεύση από τους «300» και πως δεν πρόκειται για απλό αντίγραφο, πάντως απ’ ό,τι βλέπουμε, οι θετικές πλευρές της ταινίας παραμένουν… Δείτε παρακάτω το καινούριο, δεύτερο τρέιλερ του «300: Rise of an Empire» και θυμηθείτε το πιο «μαχητικό» πρώτο τρέιλερ εδώ.


athens