Buzz

O Αντρέ Μπέντζαμιν είναι ο Τζίμι Χέντριξ στο «All is by my Side»

στα 10

Τον ξέρετε καλύτερα ως Andre 3000 από το συγκρότημα των Outcast. Τώρα, στην οθόνη, δοκιμάζει μια λίγο πιο μυθική μουσική καριέρα.

O Αντρέ Μπέντζαμιν είναι ο Τζίμι Χέντριξ στο «All is by my Side»

Το «All is by my Side» κρατά ένα μάλλον χαμηλό προφίλ από την πρεμιέρα του στο Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβρη και μέχρι την δεύτερη προβολή του στο φεστιβάλ του SXSW σε λίγες μέρες.

Κάτι που έχει πιθανότατα να κάνει με το γεγονός ότι αυτή η βιογραφική ταινία που μας συστήνει τον Χέντριξ στην αρχή της καριέρας του πριν ακόμη κυκλοφορήσει το «Are you Experienced» και κυρίως μέσα από την γνωριμία του με την Λίντα Κιθ, μοντέλο και μούσα του και πρώην φίλης του Κιθ Ρίτσαρντς που ενέπνευσε τραγούδια και για τους δύο μουσικούς, δεν έχει την συγκατάθεση των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα δικαιώματα της μουσικής και της εικόνας του Χέντριξ.

Ομως η απονομή των Οσκαρ, μοιάζει ικανή να αλλάξει ριζικά το ενδιαφέρον γύρω από το φιλμ, αφού σκηνοθέτης της δεν είναι άλλος από τον Τζον Ρίντλεϊ που έκλεισε τη βραδιά των Οσκαρ κρατώντας ένα βραβείο για το σενάριο του «12 Χρόνια Σκλάβος».

Το «All is by my Side» είναι η δεύτερη ταινία του μετά από το χαμηλού προϋπολογισμού «Cold Around the Heart» που είχε γυρίσει το 1997 και σίγουρα πρόκειται για μια ταινία με μεγαλύτερη ορατότητα που μόλις μεγεθύνθηκε ακόμη περισσότερο χάρη στο βραβείο του.

Εκτός από τον Αντρέ Μπέντζαμιν πρωταγωνιστεί ακόμη η Ιμοτζεν Πουτς στον ρόλο της Κιθ και η Χέιλι Εϊτγουελ στον ρόλο της μυθικούς φιγούρα του Swinging London κι επίσης ερωμένης του Χέντριξ, Κάθι Ετσινχαμ, ενώ απουσιάζουν τα τραγούδια του Χέντριξ, κάτι που αναμφίβολα αποτελεί ένα μικρό πρόβλημα για τους οπαδούς του μυθικού κιθαρίστα.

Δείτε πιο κάτω δύο αποσπάσματα από το φιλμ.



Διαβάστε ακόμη: