Buzz

O Αλέξανδρος Αβρανάς επιστρέφει Ελλάδα με το «Love me Not»

στα 10

Εχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «True Crimes» με τον Τζιμ Κάρεϊ, ο Αλέξανδρος Αβρανάς βάζει μπροστά την επόμενη - ελληνική αυτή τη φορά - ταινία με τον τίτλο «Love me Not» και πρωταγωνιστές την Ελένη Ρουσινού, τον Χρήστο Λούλη και την... ελληνική κρίση.

O Αλέξανδρος Αβρανάς επιστρέφει Ελλάδα με το «Love me Not»
Ελένη Ρουσινού και Χρήστος Λούλης σε σκηνή από το «Miss Violence»

Ο Αλέξανδρος Αβρανάς είναι έτοιμος να προχωρήσει στην τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία του, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του αγγλόφωνου «True Crimes» με τον Τζιμ Κάρεϊ στην Κρακοβία, φιλμ το οποίο ακολούθησε τη διπλή βράβευση του «Miss Violence» το 2013 στο 70ό Φεστιβάλ Βενετίας και το οποίο βρίσκεται αυτήν την εποχή στο post-production.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «True Crimes» και δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας

True Crimes Avranas 607 Ο Αλέξανδρος Αβρανάς με τον Τζιμ Κάρεϊ στα γυρίσματα του «True Crimes»

To «Love me Not», όπως είναι ο τίτλος του πρότζεκτ το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη ήδη από το 2014, βρίσκει τον Αλέξανδρο Αβρανά να επιστρέφει στην Ελλάδα με την ιστορία ενός πλούσιου ζευγαριού που προσλαμβάνει μια νεαρή μετανάστρια για να γίνει η παρένθετη μητέρα του παιδιού τους.

Το ζευγάρι θα ζητήσει από τη νεαρή γυναίκα να μετακομίσει μαζί τους στη βίλα όπου κατοικούν και κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του συζύγου, η σύζυγος και η νεαρή γυναίκα θα δεθούν, ζώντας μέσα στην άνεση μιας εύπορης ζωής. Τα σημάδια όμως της κατάθλιψης είναι εμφανή στο πρόσωπο και την καθημερινότητα της συζύγου και ένα βράδυ, μετά από μερικά ποτά, θα πάρει το αυτοκινητό της για να πάει μια βόλτα. Το επόμενο πρωί ο σύζυγος ειδοποιείται πως το καμένο πτώμα της γυναίκας του βρέθηκε στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο...

Η ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούν η Ελένη Ρουσινού και ο Χρήστος Λούλης είναι μια συμπαραγωγή της Faliro House και της γαλλικής Les Films du Lendemain και βρίσκεται ήδη στη λίστα ταινίων που διαχειρίζεται η εταιρία διεθνών πωλήσεων Elle Driver.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Αβρανάς: «Το "Miss Violence" δεν είναι σκληρή ταινία. Η αλήθεια της είναι»