Buzz

Η Νικόλ Κίντμαν θα έχει καλή παρέα στο «Big Little Lies»

στα 10

Η σειρά των Κίντμαν-Γουίδερσπουν-HBO στελεχώνεται με ζηλευτούς συντελεστές κι ετοιμάζεται για το φθινόπωρο του 2016.

Η Νικόλ Κίντμαν θα έχει καλή παρέα στο «Big Little Lies»

Η Ρις Γουίδερσπουν κι η Νικόλ Κίντμαν συνασπίστηκαν: κι οι δυο απέκτησαν τα δικαιώματα κινηματογραφική και τηλεοπτικής μεταφοράς του «Big Little Lies» της Αυστραλέζας Λιάν Μοριάρτι και, προσπερνώντας την πιθανότητα της κινηματογραφικής του μεταφοράς, πήραν το πράσινο φως από το HBO για να ξεκινήσουν δουλειά στη σειρά τους, όπου θα πρωταγωνιστούν μαζί, με παραγωγό τον Ντέιβιντ Ε. Κέλι των «Ally MacBeal» και «Boston Legal». Η Κίντμαν, άλλωστε, συνεργάστηκε ήδη με επιτυχία με το HBO στην τηλεοπτική ταινία «Hemingway & Gellhorn» to 2012.

Διαβάστε ακόμη: Ο Εϊντριαν Λάιν κάνει καινούρια ταινία. Με τη Νικόλ Κίντμαν. Αυτό είναι hot.

Η ιστορία του «Big Little Lies» παρακολουθεί τρεις μητέρες, με παιδιά στο ίδιο σχολείο: τη χωρισμένη, γεμάτη αυτοπεποίθηση Μάντλιν, την πανέμορφη και πάμπλουτη Σελέστ και τη νεότερη, ανύπαντρη μητέρα, Τζέιν. Οι τρεις γυναίκες με τις φαινομενικά τέλειες ζωές εμπλέκονται σ’ ένα μυστήριο μετά φόνου, που συμβαίνει στη διάρκεια μιας καταστροφικής συνάντησης γονέων. Καθώς το HBO αποκαλύπτει σταδιακά το καστ της σειράς, γεμίζουμε ενθουσιασμό. Η Γουίδερσπουν θα υποδύεται τη Μάντλιν, η Κίντμαν τη Σελέστ, ενώ την τρίτη ηρωίδα, την Τζέιν, ενσαρκώνει η Σεϊλίν Γούντλεϊ. Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ αναλαμβάνει χρέη συζύγου της Νικόλ Κίντμαν κι ο Τζέιμς Τάπερ θα είναι ο πρώην άντρας της Ρις Γουίδερσπουν. Οσο για τη σκηνοθετική υπογραφή του «Big Little Lies», αυτήν κρατά ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ, συνοδοιπόρος της Γουίδερσπουν στο «Wild» με επιτυχία. Θέλετε να ξαναπούμε ότι η τηλεόραση είναι το νέο σινεμά;

Κι επειδή μια φορά δεν είναι αρκετή, δείτε ξανά τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στο τρέιλερ του επερχόμενου Ταρζάν, με τη Μάργκο Ρόμπι ως Τζέιν.