Αλ Πατσίνο - Μπάρι Λέβινσον x3

INDUSTRY 13 JUN 2011  /  Μανώλης Κρανάκης

Ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το βραβευμένο τηλεοπτικό «You Don't Know Jack» και πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε το «Gotti:Three Generations». Ενδιάμεσα ο Αλ Πατσίνο και ο Μπάρι Λέβινσον διασκευάζουν Φίλιπ Ροθ...

Το μυθιστόρημα του Φίλιπ Ροθ «Η Ταπείνωση» («The Humbling»), είναι το σχέδιο που ενώνει για μια τρίτη φορά τον Αλ Πατσίνο με τον σκηνοθέτη Μπάρι Λέβινσον.

Η πετυχημένη τους συνεργασία στο «You Don't Know Jack» που χάρισε στον Πατσίνο μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Εμμυ A' ανδρικού ρόλου σε τηλεοπτική ταινία ήταν μάλλον αρκετή για να βρουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έναν πολύτιμο φίλο και συνεργάτη.

Ετσι, το «Gotti:Three Generations» (η ιστορία του αρχιμαφιόζου Τζον Γκότι) που αναμενόταν να είναι το νέο κοινό σχέδιο των Πατσίνο και Λέβινσον μεταφέρεται πιο πίσω για να ξεκινήσει η προπαραγωγή της «Ταπείνωσης» που θα βρει τον 61 ετών Πατσίνο στο ρόλο ενός ηθοποιού, ο οποίος μετά από μια σειρά αποτυχιών θα συναντήσει μια νεαρή λεσβία ξεκινώντας μαζί της ένα ερωτικό παιχνίδι φαντασιώσεων.

Τη διασκευή του μυθιστορήματος του 2009, ανέλαβε προσωπικά ο Λέβινσον μαζί με τους Μιχάλ Ζεμπέντε και Μπακ Χένρι (από το «Saturday Night Live»), τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο που μας έρχεται και το αποτέλεσμα αναμένεται τουλάχιστον με ενδιαφέρον.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.