Industry

Αλ Πατσίνο - Μπάρι Λέβινσον x3

στα 10

Ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το βραβευμένο τηλεοπτικό «You Don't Know Jack» και πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε το «Gotti:Three Generations». Ενδιάμεσα ο Αλ Πατσίνο και ο Μπάρι Λέβινσον διασκευάζουν Φίλιπ Ροθ...

Αλ Πατσίνο - Μπάρι Λέβινσον x3

Το μυθιστόρημα του Φίλιπ Ροθ «Η Ταπείνωση» («The Humbling»), είναι το σχέδιο που ενώνει για μια τρίτη φορά τον Αλ Πατσίνο με τον σκηνοθέτη Μπάρι Λέβινσον.

Η πετυχημένη τους συνεργασία στο «You Don't Know Jack» που χάρισε στον Πατσίνο μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Εμμυ A' ανδρικού ρόλου σε τηλεοπτική ταινία ήταν μάλλον αρκετή για να βρουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έναν πολύτιμο φίλο και συνεργάτη.

Ετσι, το «Gotti:Three Generations» (η ιστορία του αρχιμαφιόζου Τζον Γκότι) που αναμενόταν να είναι το νέο κοινό σχέδιο των Πατσίνο και Λέβινσον μεταφέρεται πιο πίσω για να ξεκινήσει η προπαραγωγή της «Ταπείνωσης» που θα βρει τον 61 ετών Πατσίνο στο ρόλο ενός ηθοποιού, ο οποίος μετά από μια σειρά αποτυχιών θα συναντήσει μια νεαρή λεσβία ξεκινώντας μαζί της ένα ερωτικό παιχνίδι φαντασιώσεων.

Τη διασκευή του μυθιστορήματος του 2009, ανέλαβε προσωπικά ο Λέβινσον μαζί με τους Μιχάλ Ζεμπέντε και Μπακ Χένρι (από το «Saturday Night Live»), τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο που μας έρχεται και το αποτέλεσμα αναμένεται τουλάχιστον με ενδιαφέρον.