Buzz

Ακουστικά, Λένα Ντάναμ και το σεξ απίλ της νεότητας: δείτε το τρέιλερ του «Nobody Walks»

στα 10

Βραβευμένη στο φετινό Φεστιβάλ του Σάντανς, η ταινία «Nobody Walks» αποκαλύπτει τα υλικά της και μας προκαλεί να τη δούμε σε… ένα φεστιβάλ της γειτονιάς μας!

Ακουστικά, Λένα Ντάναμ και το σεξ απίλ της νεότητας: δείτε το τρέιλερ του «Nobody Walks»

Εχοντας φύγει με τα καλύτερα λόγια κι ένα Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής από το φετινό Φεστιβάλ του Σάντανς, το «Nobody Walks» της Ράι Ρούσο-Γιανγκ ετοιμάζεται να βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες κι εμείς κερδίζουμε μια αφίσα, ένα τρέιλερ και λίγη παραπάνω ανυπομονησία για μια ταινία που μοιάζει με το hipster totem του 2012.

Το σενάριο, με την (συν)υπογραφή της Λένα Ντάναμ του «Girls», παρακολουθεί τη Μαρτίν, μια 23χρονη καλλιτέχνη από τη Νέα Υόρκη που φιλοξενείται στο σπιτάκι της πισίνας ενός ζευγαριού στο Λος Αντζελες, για να δουλέψει μαζί με τον σύζυγο το πρότζεκτ της. Μόνο που η επιθυμία και η αποπλάνηση γρήγορα θ’ ανατρέψουν τις ζωές όλων όσων περιβάλλουν τη μαγνητική Μαρτίν.

Πρωταγωνιστούν η όμορφη σα σοκολατάκι Ολίβια Θέρλμπι και ο Τζον Κραζίνσκι και μαζί τους η Ρόζμαρι Ντε Γουιτ, ο Τζάστιν Κερκ και ο Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ. Το σάουντρακ υπογράφουν οι Fall on Your Sword.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και στο gallery φωτογραφίες και την αφίσα της ταινίας.