Buzz

Αγίου Βαλεντίνου: Οι 5 ρομαντικές ταινίες που πρέπει να δείτε το 2023

στα 10

Μπορεί η χρονιά να μόλις ξεκίνησε, αλλά η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών. Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια νέα σειρά από rom-coms και δακρύβρεχτες ιστορίες αγάπης, και υπάρχουν πολλές που έρχονται.

Flix Team
Αγίου Βαλεντίνου:  Οι 5 ρομαντικές ταινίες που πρέπει να δείτε το 2023

Το 2022 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον κινηματογράφο αφού κυκλοφόρησαν πολλές φανταστικές και αξέχαστες ταινίες και πολλές θα τις θυμόμαστε για χρόνια (όπως το «Bros, το Ticket to Paradise, το I Want You Back, και φυσικά το Bones and All). Τα κινηματογραφικά στούντιο έκαναν πραγματικά τα πάντα για να δημιουργήσουν όμορφες ιστορίες αγάπης και συνεχίζουν ακάθεκτα το 2023.

Μην ανησυχείτε, ωστόσο, γιατί αυτή δεν είναι απλώς μια λίστα που καλύπτει όλα όσα θα κυκλοφορήσουν πριν από τις 14 Φεβρουαρίου. Αυτές είναι οι 5 κορυφαίες ρομαντικές ταινίες που μπορούμε να περιμένουμε το 2023.

5. Τι γίνεται με την αγάπη (What About Love)

what

Το What About Love παρουσιάζει τα κινηματογραφικά αστέρια (Σάρον Στόουν και Άντι Γκαρσία) ως γονείς που εμπνέονται από τα παιδιά τους για να βρουν την αληθινή αγάπη. Σε αυτή τη συγκλονιστική ταινία το ερωτευμένο ζευγάρι Κρίστιαν και Τάνερ ταξιδεύουν στην Ευρώπη για να αποδείξουν ότι υπάρχει αγάπη. Ετοιμάστε τα χαρτομάντιλα γιατί αυτή η ταινία του Κλάους Μένζελ είναι βέβαιο ότι θα σας συγκινήσει. Το What About Love γυρίστηκε το 2012 και μετά από πάνω από μια δεκαετία, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 14 Φεβρουαρίου.

4. Σπίτι σου ή σπίτι μου

spitgi

Δύο all-star των ρομαντικών κομεντί συνεργάζονται σε αυτή την ολοκαίνουρια ιστορία φίλων που καταλήγουν εραστές και αποκαλύπτει ότι αυτό που θέλουμε δεν είναι πάντα αυτό που χρειαζόμαστε. Οι δυο φίλοι Debbie (Reese Witherspoon) και Peter (Ashton Kutcher) δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί. Η Debbie λαχταρά τη ρουτίνα ως ανύπαντρη μητέρα στο Λος Άντζελες, ενώ ο Peter κυνηγάει διαρκώς την αλλαγή στη Νέα Υόρκη. Και οι δύο κόσμοι τους αλλάζουν προς το καλύτερο όταν συμφωνούν να ανταλλάξουν ζωές για μια εβδομάδα. Πάρτε ποπ κορν ή ακόμα καλύτερα το fondue set σοκολάτας από το φυλλάδιο Λιντλ της επόμενης εβδομάδας και περάστε μια ρομαντική βραδιά όταν η ταινία βγει στο Netflix στις 10 Φεβρουαρίου.

3. You People

you people

Σε μια ακόμα ξεκαρδιστική ρομαντική κωμωδία που έρχεται στο Netflix οι δύο μεγάλοι κωμικοί έρχονται αντιμέτωποι με την αγάπη ενός κοριτσιού. Ο Ezra (Jonah Hill) και η Amira (Lauren London) ερωτεύονται ο ένας τον άλλον και δεν θέλουν τίποτα άλλο από το να περάσουν τη ζωή τους μαζί. Αλλά πριν παντρευτούν, θα πρέπει να γνωρίσουν πρώτα ο ένας τις οικογένειες του άλλου. Εδώ αρχίζει πραγματικά η διασκέδαση. Και οι δύο προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικά υπόβαθρα και κουλτούρες που οδηγούν σε συγκρούσεις τους γονείς της Amira (Eddie Murphy και Nia Long) και τους γονείς του Ezra (Julia Louis-Dreyfus και David Duchovny) Το You People είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 27 /01/23.

2. Elemental

elemental

Η Disney και η Pixar ξέρουν πώς να φέρνουν τα συναισθήματα στην μεγάλη οθόνη, και φέτος τα πράγματα θα “ζεσταθούν” σε μια ολοκαίνουργια ταινία κινουμένων σχεδίων για την αγάπη ανάμεσα σε δύο κυριολεκτικά αντίθετα. Σύμφωνα με το teaser που έχει κυκλοφορήσει στο Elemental City, ένα μέρος όπου οι χαρακτήρες όλων των στοιχείων ζουν σε αρμονία, η αγάπη ανθίζει μεταξύ της φλογερής Ember και του cool Wade. Είναι δύο πολικά αντίθετα, αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι έχουν περισσότερα κοινά από όσα θα υποψιάζονταν. Δεν είναι γνωστά πολλά άλλα για το Elemental μέχρι στιγμής, αλλά έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου, έτσι πιθανότατα θα αρχίσουν να βγαίνουν περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

1. Η Μικρή Γοργόνα

little mermaid

Αυτή είναι μια ιστορία τόσο παλιά όσο ο χρόνος με τη μορφή ενός πολυαναμενόμενου ριμέικ ζωντανής δράσης. Οι θεατές την περίμεναν εδώ και πολύ καιρό και θα κυκλοφορήσει επιτέλους στους κινηματογράφους φέτος το καλοκαίρι. Η Άριελ είναι η μικρή γοργόνα και το μόνο που γνωρίζει είναι η ζωή κάτω από τη θάλασσα ως πριγκίπισσα του βασιλείου των γοργόνων του βασιλιά Τρίτωνα, αλλά ονειρεύεται να δει τον κόσμο της στεριάς και των ανθρώπων.

Θα έχει τελικά την ευκαιρία της όταν συναντήσει έναν όμορφο νεαρό πρίγκιπα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη θάλασσα. Αυτή είναι η ιστορία που όλοι γνωρίζουμε αλλά δεν έχουμε ξαναδεί σε τόσο μεγάλη κλίμακα. Μην χάσετε αυτήν την πολυαναμενόμενη μουσική ρομαντική περιπέτεια όταν η Μικρή Γοργόνα θα βγει στις αίθουσες αυτό το καλοκαίρι.

Για όλους τους αθεράπευτα ρομαντικούς εκεί έξω αυτές είναι οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή χρονιά!