Buzz

«After Earth». O Μ. Νάιτ Σιάμαλαν κάνει «ένα ντοκιμαντέρ για το μέλλον της Γης»

στα 10

O Γουίλ Σμιθ και ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν δεν πέρασαν από το comic-con το Σαββατοκύριακο, όμως η Sony παρουσίασε το «After Earth», δοκιμαζοντας να δημιουργήσει ένα πρώτο buzz για το επόμενο υποψήφιο blockbuster του κάποτε δημοφιλή σκηνοθέτη.

«After Earth». O Μ. Νάιτ Σιάμαλαν κάνει «ένα ντοκιμαντέρ για το μέλλον της Γης»

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλοί που να πιστεύουν ακόμη στον M. Νάιτ Σιάμαλαν, κάτι που μάλλον έγινε σαφές όταν αρκετοί γιούχαραν όταν ακούστηκε το όνομά του στην αίθουσα του Comic-Con.

Ο ίδιος δεν ήταν εκεί για να το ακούσει βεβαίως, όμως η αντίδραση των fanboys είναι ενδεικτική για το σημερινό status του σκηνοθέτη της «Εκτης Αίσθησης» σε μια μεγάλη μερίδα του κοινού. Το «After Earth» λοιπόν, οφείλει να κερδίσει τους φαν του από την αρχή.

Στην παρουσίαση της ταινίας η Sony έδειξε ένα behind the scenes βίντεο, το οποίο περιείχε σκηνές από τα γυρίσματα με τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς να μιλούν για το φιλμ και τον Σιάμαλαν να λέει ότι αντιμετωπίζουν την ταινία σαν «ένα ντοκιμαντέρ για το μέλλον της Γης».

Το δεύτερο βίντεο που έδειξαν (και το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω) μας ενημερώνει για μια εναλλακτική ιστορία του πλανήτη μας που ξεκινά τo 1908 με την πτώση ενός εξωγήινου διαστημόπλοιου στην επιφάνειά του, η τεχνολογία του οποίου άλλαξε για πάντα την πορεία του ανθρώπινου είδους στη γη,

Η ιστορία του φιλμ διαδραματίζεται το 2066 με τους κατοίκους της γης να έχουν μεταφερθεί σε έναν καινούριο πλανήτη και το κάποτε σπίτι τους να είναι εχθρικό κι ακατοίκητο. Οταν μια θύελλα αστεροειδών θα αναγκάσει τον χαρακτήρα του Γουίλ Σμιθ και τον δεκατριάχρονο γιο του (τον υποδύεται ο αληθινός γιος του Σμιθ, Τζέιντεν) να προσγειωθούν στη Γη, οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις αλλά και την πιθανότητα να επιδιορθώσουν την προβληματική σχέση τους.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι η ταινία δεν θα τελειώνει με μια ακόμη απίθανη και σαχλή ανατροπή και πως αυτή θα είναι η ευκαιρία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν να εξιλεωθεί για τα λάθη που ακολούθησαν την «Εκτη Αίσθηση», ώστε με την επόμενη ταινία του να μπορεί να εμφανιστεί στο Comic-Con, δίχως τον φόβο να τον γιουχάρουν...

Δείτε το βίντεο πιο κάτω.