Buzz

Αφίσα για το «Τανγκό των Χριστουγέννων»

στα 10

Είδατε πρώτοι στο Flix το τρέιλερ της ταινίας του Νίκου Κουτελιδάκη που βασίζεται στο ομώνυμο best-seller του Γιάννη Ξανθούλη. Τώρα το «Τανγκό των Χριστουγέννων» απέκτησε αφίσα.

Αφίσα για το «Τανγκό των Χριστουγέννων»

Δύο ανδρικά ζευγάρια πόδια φαντάρων που χορεύουν μεταξύ τους είναι το κεντρικο εικαστικό της αφίσας του «Τανγκό των Χριστουγέννων» που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την 1η Δεκέμβριου που η ταινία του Νίκου Κουτελιδάκη θα βγει στις ελληνικές αίθουσες.

Τοποθετημένη στην δεκαετία του '70 σε ένα στρατόπεδο στον Εβρο, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η ταινία αφηγείται την ιστορία του υπολογαχού Στέφανου Καραμανίδη που δεν ήξερε να χορεύει τανγκό και που προκειμένου να ζητήσει σε χορό τον έρωτα της ζωής του, τη σύζυγο του Συνταγματάρχη, θα ζητήσει τη βοήθεια ενός φαντάρου που θα του μάθει να χορεύει.

Διάχυτος ερωτισμός, μια Ελλάδα σε αναζήτηση ταυτότητας και μικρές ανθρώπινες ιστορίες μεγεθυμένες από την αναζήτηση της «ελευθερίας» στην μεταφορά του ομώνυμου best - seller του Γιάννη Ξανθούλη στην οποία πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Μπέζος, Γιάννης Στάνκογλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Βίκυ Παπαδοπούλου και Ελένη Κοκκίδου.