Buzz

Advent Calendar 2013: Και καλά Χριστούγεννα!

στα 10

Από την 1η Δεκεμβρίου το Flix μπαίνει στην εορταστική περίοδο και είναι αποφασισμένο να σας πάρει μαζί του! Διαβάσαμε τις λίστες που στείλατε στον Αγιο Βασίλη και… δείτε τι σας ετοιμάσαμε φέτος!

Flix Team
Advent Calendar 2013: Και καλά Χριστούγεννα!

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα – δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας και φέτος το δικό του advent calendar, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου μια (κινηματογραφική) περιπέτεια!

Από την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου και κάθε πρωί, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix θα σας κάνει «δώρο» μια μουσική σκηνή από το σινεμά, στο… πνεύμα των ημερών. Κάθε μέρα, με τον πρωινό σας καφέ ή τη βραδινή σας χαλάρωση, δείτε μια από τις πιο «μουσικές» σκηνές του σινεμά που έχουμε αγαπήσει ή που σας προτείνουμε: κινηματογραφικές στιγμές γεμάτες μελωδίες, τραγούδια που γνωρίσαμε σε ταινίες και κρατήσαμε κοντά μας, νότες και στίχους που μιλούν πιο καθαρά από το καλύτερο σενάριο! Για 25 μέρες, το Flix σας χαρίζει μια μουσική σκηνή από το σινεμά, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα! Πάρτε μια μικρή αίσθηση από τώρα…


Δείτε εδώ, ένα-ένα, όλα τα κινηματογραφικά παράθυρα που άνοιξε πέρσι το Flix, από την 1η Δεκεμβρίου, μετρώντας μέχρι τα Χριστούγεννα!

Με το advent calendar να ξεκινά ή να τελειώνει την κάθε σας μέρα, το Flix μπαίνει στον τελευταίο μήνα της χρονιάς με διάθεση αναπόλησης, αναδιοργάνωσης, ανασκόπησης:

Από τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, θα βρείτε στο site το διαγωνισμό για το Top-10 του 2013, στον οποίο σας καλούμε να συμμετάσχετε! Τσεκάρετε τη λίστα με όλες τις ταινίες της χρονιάς και ψηφίστε τις δικές σας καλύτερες. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες μέρες του 2014 και θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση του μεγάλου τυχερού νικητή.

Παράλληλα, τις 10 τελευταίες μέρες του χρόνου το Flix θα δημοσιεύει το δικό του Top-10 (κινηματογραφικό και τηλεοπτικό φυσικά), για να δούμε πόσο κοντά είναι τα γούστα μας! Και μαζί, στο φινάλε, το ετήσιο video του Νίκου Πάστρα με τις καλύτερες σκηνές του σινεμά της χρονιάς, για να είναι το ταξίδι πιο ζωντανό.

Την ίδια μέρα, Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, ξεκινά το ετήσιο… listmania. Κάθε μέρα, μια λίστα με τα Best of 2013 σκοπεύει να σας θυμίσει τα καλύτερα που πέρασαν: άντρες, γυναίκες, κατοικίδια, σεξ, τρόμος, εισιτήρια και άλλα πιο… απρόσμενα, αριθμημένες εικόνες της κινηματογραφικής χρονιάς που τελειώνει.

Δείτε εδώ όλα τα Best of 2012 του Flix.

Νιώσατε ότι το 2013 βγήκε με κόπο, χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για να κρατήσετε το κέφι σας; Το Flix ζει μέσα στο σινεμά κι εκεί βρίσκει όλα τα εφόδια για τις πιο γόνιμες βόλτες του μυαλού. Κι είναι πρόθυμο να τα μοιραστεί, όπως πάντα, μαζί σας. Κι είναι σίγουρο ότι, παρέα, το 2014 θα είναι ένα απρόσμενο happy beginning!