Buzz

Actors on Actors (μέρος 4ο): οι ηθοποιοί αποκαλύπτουν ποια ήταν η πιο ντροπιαστική στιγμή της καριέρας τους

στα 10

Ολοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στις «Actors on Actors» συνεντεύξεις του Variety, εξομολογούνται ο ένας στον άλλον τα γεγονότα που συνέβησαν κάποτε, σε κάποιο σετ, για τα οποία ντρέπονται ακόμα!

Actors on Actors (μέρος 4ο): οι ηθοποιοί αποκαλύπτουν ποια ήταν η πιο ντροπιαστική στιγμή της καριέρας τους

Mπορεί το Hollywood Reporter να οργανώνει την εποχή των μεγάλων βραβείων τα διάσημα πια roundtables του με τους συνυποψηφίους να συνομιλούν μεταξύ τους, το Variety επιστρέφει με μία πιο απλή και πιο άμεση ιδέα: one on one. Ηθοποιοί που φέτος βρίσκονται στην επικαιρότητα με κάποιες ταινίες τους που μπορεί να τους οδηγήσουν μέχρι το κόκκινο χαλί των Οσκαρ, αναλαμβάνουν να ανακρίνουν ο ένας τον άλλον για τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και την κατασκευή των ρόλων τους. Τα λάθη και τις εμπειρίες που απέκτησαν από αυτά. Τον μύθο γύρω από το επάγγελμα και την πραγματική του διάσταση.

Ετσι παρακολουθήσαμε δείγμα των συζητήσεων ανάμεσα στους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς («The Imitation Game»), Εντουαρντ Νόρτον («Birdman»), Τίλντα Σουίντον («Snowpiercer»), Χίλαρι Σουάνκ («Τhe Homesman»), Πατρίτσια Αρκέτ («Boyhood») και Τζέικ Τζίλενχαλ («Nightcrawler»), Τζέσικα Τσαστέιν («Interstellar»), Μαρκ Ράφαλο («Foxcatcher»), Εντι Ρεντμέιν («The Theory of Everything»), Λόρα Ντερν («Wild»), Οσκαρ Αϊζακ («A Most Violent Year»), Κέβιν Κόστνερ («Black and White»), Τζέι Κέι Σίμονς («Whiplash»), Τζος Μπρόλιν («Ιnherent Vice»), Ρέι Φάινς («Ξενοδοχείο Grand Budapest Hotel»), Κριστόφ Βαλτς («Big Eyes») Μαριόν Κοτιγιάρ («Δύο Μέρες, Μία Νύχτα»), Τίμοθι Σπολ («Mr. Turner»), Εμιλι Μπλαντ («Into the Woods») και Τζένιφερ Ανιστον («Cake»).

Θυμηθείτε τα:

Σήμερα το Variety μας χαρίζει ένα βίντεο με μονταρισμένες τις απαντήσεις όλων σε μία κοινή ερώτηση που τέθηκε από αναγνώστη του κινηματογραφικού site: «Ποια ήταν η στιγμή στα γυρίσματα μιας ταινίας για την οποία ντρέπεστε ακόμα;»

Κάπως έτσι μαθαίνουμε ποια ηθοποιός φώναξε σε μία ερωτική της σκηνή το όνομα του συμπρωταγωνιστή της (κι όχι του ρόλου) αποδεικνύοντας ότι ήταν κρυφά ερωτευμένη μαζί του, ποιος αποκοιμήθηκε την ώρα που η κάμερα έγραφε, πάνω σε ποιον έπεσε διάπλατα γυμνή η έφηβη ακόμα Κίρα Νάιτλι, τι σκατολογική φάρσα έστησε η Πατρίτσια Αρκέτ στα γυρίσματα του «True Romance» και γιατί η Μέριλ Στριπ ευνουχίζει τους άντρες ακόμα και άθελά της...

Απολαύστε το:

.

Δείτε ακόμα: