Buzz

«About Time»: O Ρίτσαρντ Κέρτις επιστρέφει με μια ρομαντική κομεντί που ταξιδεύει στο χρόνο.

στα 10

Εχει γράψει μερικές από τις αγαπημένες μας ρομαντικές κωμωδίες όπως το «Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδέια», το «Notting Hill», ή το «Αγάπη Είναι». Η καινούρια ταινία του, ασφαλώς μας ενδιαφέρει.

«About Time»: O Ρίτσαρντ Κέρτις επιστρέφει με μια ρομαντική κομεντί που ταξιδεύει στο χρόνο.

Οι δεύτερες ευκαιρίες είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει συχνά το σινεμά. Τα ταξίδια στο χρόνο επίσης. Αλλά η αλήθεια είναι όχι πολύ συχνά στα πλαίσια μιας ρομαντικής κομεντί.

Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά όμως και η ιδέα της ταινίας του Ρίτσαρντ Κέρτις, για έναν νεαρό που ανακαλύπτει ότι όπως όλοι οι άντρες στην οικογένειά του έχει την δυνατότητα να γυρίζει πίσω σε όποια χρονική στιγμή του παρελθόντος θα ήθελε, μοιάζει με ένα εύρημα που παίρνει εδώ μια απροσδόκητα χαριτωμένη τροπή.

Γιατί ο Ντόναλ Γκλίσον αποφασίζει όπως κάθε nerdy νεαρός θα έκανε, να το χρησιμοποιήσει για να κερδίσει την Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, γυρίζοντας πίσω, κάθε φορά που κάνει κάτι λάθος και, δοκιμάζοντας το μια δεύτερη φορά.

Ομως, όπως ο Ρίτσαρντ Πάρκερ πριν από αυτόν, θα ανακαλύψει ότι με την μεγάλη δύναμη έρχεται και μια μεγάλη ευθύνη, και παρ΄ ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει στον χρόνο για «να σκοτώσει τον Χίτλερ, ή να πηδήξει την ωραία Ελένη», αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε ταξίδι του δεν έχει επιπτώσεις.

Το όλο πράγμα μοιάζει απροσδόκητα γλυκό, τόσο, που θα θέλαμε να μπορούμε να ταξιδέψουμε μπροστά στο χρόνο για να το δούμε πιο γρήγορα. Προς το παρόν, βλέπουμε το τρέιλερ!