Buzz

Ο Ααρον Σόρκιν πιστεύει πως ένα σίκουελ «The Social Network» είναι «μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί»

στα 10

Μιλώντας για την καριέρα του ο Σόρκιν δήλωσε πως θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον Ντέιβιντ Φίντσερ, ειδικά πάνω σε ένα σίκουελ του «The Social Network».

Ο Ααρον Σόρκιν πιστεύει πως ένα σίκουελ «The Social Network» είναι «μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί»

Ο Ααρόν Σόρκιν έχει γράψει μερικές από τις καλύτερες ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές, των τελευταίων δεκαετιών. Ανάμεσα σε αυτές κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και το αριστούργημα του Ντέιβιντ Φίντσερ «The Social Network», όπου ο Σόρκιν κέρδισε, επάξια, το Οσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου. Φυσικά πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως η συγκεκριμένη ταινία έχει ανάγκη από ένα σίκουελ, ειδικά μάλιστα σήμερα που το Facebook βρίσκεται και πάλι στην κορυφή των ειδήσεων, με τον Σόρκιν να έρχεται να συμφωνήσει με αυτό, αλλά μην περιμένετε να επιβεβαιώσει πως ετοιμάζει κάποιο σενάριο για το σίκουελ.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter για την καριέρα του ο Σόρκιν ρωτήθηκε για το εάν θα συνεχίσει να γράφει και να σκηνοθετεί τις δικές του ταινίες, όπως κάνει τον τελευταίο καιρό, ή θα συνεργαστεί και πάλι με άλλους σκηνοθέτες. «Είναι εκπληκτικό γιατί πραγματικά είχα ένα τηλεφώνημα για αυτό ακριβώς το θέμα σήμερα το πρωί. Η απάντηση στην ερώτησή σας είναι όχι, δεν έχω τελειώσει με το να θέλω να συνεργαστώ με σπουδαίους σκηνοθέτες και ο Φίντσερ θα ήταν σίγουρα στην κορυφή αυτής της λίστας», δήλωσε ο Σόρκιν.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε την Νικόλ Κίντμαν να μεταμορφώνεται σε Λουσίλ Μπολ στο trailer του «Being the Ricardos»

Social Network 607 1

Οπως ήταν αναμενόμενο, αναφέροντας το όνομα του Φίντσερ, ο Σόρκιν ρωτήθηκε για το εάν θα υπάρξει ποτέ κάποιο σίκουελ του «The Social Network», με τον ίδιο να απαντά πως του φαίνεται περίεργο που δεν έχει γίνει ακόμα κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι θα γίνει κάτι σίγουρα. «Δεν θέλω να πως κάποια ανακοίνωση εδώ η οποία θα αποτελέσει είδηση. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει με το Facebook αυτά τα τελευταία χρόνια είναι μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί πολύ και υπάρχει ένας τρόπος να το πω ως συνέχεια του “The Social Network” και αυτό είναι το μόνο που ξέρω».

Με όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια τόσο στο Facebook όσο και στα υπόλοιπα social media, τα οποία έχουν γεμίσει από τρολς, hate speeches και πολιτικά σκάνδαλα, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πως όλα αυτά θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε κάποιο σίκουελ της ταινίας.