Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«No Time to Die»

Το νέο (και τελευταίο) τρέιλερ του «No Time to Die» είναι... recap κι αποχαιρετισμός. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «No Time to Die».

«The Wheel Of Time»

Βασισμένη στην σειρά βιβλίων φαντασίας του Τζέιμς Ο. Ρίγκνεϊ Τζούνιορ, η σειρά του Amazon, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου, θα ακολουθεί την αναζήτηση για τον Αναγεννημένο Δράκο ο οποίος θα ενώσει όλες τις δυνάμεις του κόσμου για να πολεμήσουν το Σκοτάδι.

«Red Notice»

Ράιαν Ρέινολντς, Γκαλ Γκαντότ και Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστούν στη νέα heist κωμωδία του Netflix.

«Red Notice»

H νέα ταινία του Κένεθ Μπράνα ακολουθεί την ιστορία ενός παιδιού στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας στην διάρκεια της δεκαετίας του 60, μιας εποχής ταραχών, μοιάζει με κάτι που θα έβρισκε άνετα την θέση του στο φεστιβάλ, με ένα θαυμάσιο καστ ηθοποιών που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλους την Τζούντι Ντεντς, τον Τζέιμι Ντόρναν, τον Κίαραν Χίντς και τον πρωτοεμφανιζόμενο νεαρό Τζουντ Χιλ.

«Insecure»

Bλέπετε «Insecure»; Αν όχι, ξεκινήστε το binge watching των 4 πρώτων κύκλων... τώρα! Γιατί σε λίγο ξεκινάει ο 5ος και τελευταίος. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Insecure».

«Moonfall»

O Ρόναλντ Εμεριχ επιστρέφει για να καταστρέψει την Γη για ακόμα μια φορά, ρίχνοντας το φεγγάρι κυριολεχτικά πάνω της.

«My Son»

Στη νέα αυτή ταινία, βασισμένη στην ομότιτλη γαλλική του Κρίστιαν Κάριον, με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς ΜακΑβόι και Κλερ Φόι, το υπόλοιπο καστ, ανάμεσά τους και Φόι ήξεραν κάποιες συγκεκριμένες ατάκες από το σενάριο, ενώ ο ΜακΑβόι μάθαινε για τα γεγονότα την ίδια στιγμή που τα μάθαινε και ο χαρακτήρας του και οι ατάκες και οι αντιδράσεις του ήταν περισσότερο αυτοσχεδιασμός.

«Y: The Last Man»

Δεν είναι ψέμα. Επιτέλους η σειρά βασισμένη στο πολυβραβευμένο ομότιτλο κόμικ του Μπράιαν Κ. Βον κυκλοφορεί στις 13 Σεπτεμβρίου κι έχει νέο τρέιλερ.

«Steve McQueen Documentaries»

O Στιβ ΜακΚουίν, μετά το «Small Axe», σκηνοθετεί τρία ντοκιμαντέρ για τις πιο σημαντικές στιγμές της Ιστορίας των μαύρων.

«The Problem With Jon Stewart»

Trailer & teaser αποδεικνύουν ότι ο Τζον Στιούαρτ επανέρχεται δριμύτερος. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Problem With Jon Stewart».

«You»

H τρίτη σεζόν έρχεται στο Netflix στις 15 Οκτωβρίου.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021