Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Avatar: The Way of Water»

In Cameron we trust. Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Avatar: The Way of Water».

«Rise»

Το Disney+ κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από την ιστορία ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Rise».

«Father Of The Bride»

H αγαπημένη κωμωδία των 90s αποκτά ριμέικ με πρωταγωνιστές τους Αντι Γκαρσία και Γκλόρια Εστεφαν για το HBO Max.

«Westworld Season 4»

H σειρά του HBO επιστρέφει στις 26 Ιουνίου.

«Hustle»

Ο Ανταμ Σάντλερ πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική ταινία του Netflix αυτή τη φορά παίζοντας τον ρόλο ενός σκάουτερ παιχτών μπάσκετ που βρίσκει ένα νέο αστέρι ο οποίος προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος παίχτης στο άθλημα.

«Resurrection»

Η Ρεμπέκα Χολ έρχεται αντιμέτωπη με τον Τιμ Ροθ στο νέο ψυχολογικό θρίλερ που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance.

«Resident Evil»

Η σειρά του Netfilx βασισμένη στο ομότιτλο video game έρχεται στις οθόνες μας 14 Ιουλίου.



«First Kill»

Η νέα σειρά του Netflix, μια λεσβιακή ιστορία αγάπης με βρικόλακες βασισμένη στη μικρή ιστορία της Βικτώρια Σουάμπ θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.