Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Made for Love»

Στη νέα μαύρη sci-fi κωμωδία του HBO Max η Κριστίν Μιλιότι προσπαθεί να ξεφύγει από μια κακή σχέση μόνο που ανακαλύπτει πως ο πρώην της έχει βάλει ένα τσιπάκι στον εγκέφαλό της για να την ελέγχει.


«Lupin Season 2»

H επιτυχημένη σειρά του Netflix επιστρέφει το καλοκαίρι.


«The Woman in the Window»

H ταινία του Τζο Ράιτ με πρωταγωνίστρια την Εϊμι Ανταμς έρχεται στο Netflix στις 14 Μαΐου.


«Thunder Force»

H Μελίσα ΜακΚάρθι και η Οκτάβια Σπένσερ είναι καλύτερες φίλες... και υπερηρωίδες. Η νέα κωμωδία του Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Απριλίου.


«Calls»

Μια νέα σειρά του Apple TV+ η οποία εξελίσσεται αποκλειστικά μέσα από 12λεπτες τηλεφωνικές συνομιλίες.


«Without Remorse»

Ενας ακόμα ήρωας του Τομ Κλάνσι, ο Τζον Κέλι, θα κάνει το ντεμπούτο του στη νέα ταινία του Στέφανο Σολίμα με Μάικλ Μπ. Τζόρνταν στον ομώνυμο ρόλο.


«Hulu Preview»

To Hulu κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser για τις πετυχημένες σειρές του και ανάμεσά τους βλέπουμε και μερικές σκηνές από το «Y: The Last Man».


«Operation Varsity Blues»

To νέο ντοκιμαντέρ του Netflix ασχολείται με την υπόθεση σκάνδαλο όπου πλούσιοι γονείς πλήρωναν για να τα παιδιά τους στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021