Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Με το μέλλον των κινηματογραφικών ταινιών να παραμένει ακόμα αβέβαιο, τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας επικεντρώνονται περισσότερο στις τηλεοπτικές παραγωγές.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Great»

Η Ελ Φάνινγκ είναι η Μεγάλη Αικατερίνη και ο Νίκολας Χουλτ ο Πέτρος ο Γ' στο πρώτο τρέιλερ της σειράς δια χειρός του Τόνι ΜακΝαμάρα, σεναριογράφου της «Ευνοούμενης». Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαΐου.


«Killing Eve»

H επιτυχημένη σειρά του BBC επιστρέφει με την τρίτη σεζόν της δυο εβδομάδες νωρίτερα από ότι αναμένονταν πριν, στις 12 Απριλίου.


«Bad Education»

O Χιού Τζάκμαν πρωταγωνιστεί σε ταινία του ΗΒΟ βασισμένη σε αληθινή ιστορία ως ένας επιθεωρητής σχολείου που προσπαθεί να καλύψει ένα σκάνδαλο υπεξαίρεσης με όχι τα καλύτερα αποτελέσματα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου.


«Defending Jacob»

Ο Κρις Εβανς επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια μίνι σειρά βασισμένη στο best seller βιβλίο του Γουίλιαμ Λάντεϊ, ως ένας πατέρας που προσπαθεί να υπερασπίσει τον 14χρονο γιο του ο οποίος κατηγορείται για φόνο. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 24 Απριλίου.


«Solar Opposites»

O δημιουργός του «Rick and Morty» Τζάστιν Ρόιλαντ, επιστρέφει με μια νέα εξίσου τρελή σειρά στην οποία μια οικογένεια εξωγήινων ξεφεύγουν από την καταστροφή του πλανήτη τους και καταλήγουν στην Γη. Ολα τα επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα στο Hulu στις 8 Μαΐου.


«Mrs. America»

«Δεν είμαι εναντίον των γυναικών!» Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι η αντιφεμινίστρια Φίλις Σλάφλι στη μίνι σειρά του FX. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mrs. America».


«Survive»

H Σόφι Τέρνερ προσπαθεί να επιζήσει μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα στην σειρά για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα Quibi.


«Star Wars: The Rise of Skywalker Honest»

Και ένα honest τρέιλερ για το κλείσιμο του Skywalker saga μας λέει ακριβώς όλα αυτά που με δυσκολία θέλαμε να πιστέψουμε.