Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Memoria»

Η Τίλντα Σουίντον ακούει θορύβους. Στη Ζούγκλα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Memoria».


«Y The Last Man»

Η υπέροχη σειρά κόμικ των «Y: The Last Man» των Μπράιαν Κ. Βον και Πία Γκέρα είχε φανεί πως επιτέλους πήρε τον δρόμο της για τις τηλεοπτικές μας οθόνες, μέσω του καναλιού FX.


«The Offer»

H μίνι σειρά εξερευνά τα παρασκήνια των γυρισμάτων και της παραγωγής του «Νονού» μέσα από τα μάτια του παραγωγού Αλμπερτ Ρούντι.


«Surge»

O Μπεν Γουίσο πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός καθημερινού ανθρώπου του οποίου τα νεύρα μια μέρα σπάνε από τη μονοτονία της ζωή του και αρχίζει μια νέα ζωή μέσα στο έγκλημα.


«Flee»

H ιστορία του Αμίν Αγούαμπι, ενός γκέι πρόσφυγα από το Αφγανιστάν, ο οποίος αφηγείται την ιστορία του για το πως έφυγε από το σπίτι του και τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι σήμερα, λίγες μέρες πριν παντρευτεί τον Κάσπερ.


«What We Do in the Shadows Season 3»

Οι αγαπημένοι μας βρικόλακες επιστρέφουν κι αυτή την φορά φέρνουν μαζί τους και virtual reality.


«Blue Bayou»

H νέα ταινία του Τζάστιν Τσον, η οποία έκανε την πρεμιέρα της λίγες μέρες πριν στο Φεστιβάλ των Καννών, μιλά για την ιστορία μιας οικογένειας η οποία προσπαθεί να μείνει ενωμένη όταν οι υπηρεσίες μετανάστευσης προσπαθούν να τους χωρίσουν.


«Cryptozoo»

O σχεδιαστής, συγγραφέας και σκηνοθέτης Ντας Σο δημιούργησέ μια σουρεαλιστική ταινία κινουμένων σχεδίων όπου μια ομάδα κρυπτοζωολόγων μαζεύουν μυθικά πλάσματα από όλο τον κόσμο και τα βάζουν σε έναν ζωολογικό κήπο.


«Turning Red»

H νέα ταινία της Pixar για μια κοπέλα η οποία μεταμορφώνεται σε ένα κόκκινο πάντα όταν αγχώνεται.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021