Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Lord of the Rings: The Rings of Power»

Το Entertainment Weekly μας χαρίζει μερικές νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη σειρά του Amazon λίγους μήνες πριν την πρεμιέρα της, μαζί με ένα νέο επικό τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Lord of the Rings: The Rings of Power».

«Dodo»

10 Αυγούστου βγαίνει στις γαλλικές αίθουσες η άρτι αφιχθείσα από το Φεστιβάλ Καννών πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dodo».

«She Said»

Η ιστορία των δυο γυναικών δημοσιογράφων που βοήθησαν στην αποκάλυψη του σκανδάλου Γουάινστιν με πρωταγωνιστρίες τις Ζόε Καζάν και Κάρεϊ Μάλιγκαν.

«The Handmaid's Tale Season 5»

Η πετυχημένη σειρά επιστρέφει στο Hulu και στο Disney+ στις 14 Σεπτεμβρίου.

«American Gigolo»

Μετά από χρόνια κολλημένη σε μια κόλαση παραγωγής, το κλασικό «American Gigolo» γίνεται τηλεοπτική σειρά και με πρωταγωνιστή τον Τζον Μπέρνταλ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «American Gigolo».

«The Munsters»

Ο Ρομπ Ζόμπι επιστρέφει με την δική του εκδοχή της κλασσικής τηλεοπτική σειράς των 60s.

«Uncoupled»

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις χωρίζει με το αγόρι του μετά από 17 χρόνια σχέσης και προσπαθεί να μπει ξανά στο παιχνίδι των ραντεβού.

«Orphan: First Kill»

Η Ιζαμπελ Φέρμαν επιστρέφει ως Εστερ, 13 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, στο πρίκουελ της πρώτης ταινίας για να μάθουμε τα γεγονότα που την οδήγησαν να πράξει τον πρώτο της φόνο.

«The Patient»

Ο Στιβ Κάρελ είναι ένας ψυχοθεραπευτής ο οποίος είναι φυλακισμένος στο σπίτι του από έναν ψυχασθενή κατά συρροή δολοφόνο, τον οποίο ερμηνεύει ο Ντόμναλ Γκλίσον, στη νέα μίνι σειρά του FX.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.