Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Tragedy of Macbeth»

Ντένζελ Γουάσινγκτον και Φράνσις ΜακΝτόρμαντ υποβάλλουν στις πρώτες εικόνες της ταινίας του Τζόελ Κοέν με την.οποία το Apple TV+ θα φτάσει στα Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Tragedy of Macbeth».

«After Life»

Και γέλιο και κλάμα. Και κυνισμός και ευαισθησία. Και βήματα για το μέλλον και μεγάλη, σφιχτή αγκαλιά στο παρελθόν. Αυτά επιφυλάσσει ο 3ος κύκλος του «After Life» του Ρίκι Τζερβέιζ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «After Life».

«Ozark Season 4»

H βραβευμένη σειρά του Netflix επιστρέφει στις 21 Ιανουαρίου 2022.

«Pam & Tommy»

Η σειρά, με δημιουργούς τους Σεθ Ρόγκεν και Εβαν Γκόλντμπεργκ, σεναριογράφο τον Ρομπ Σίγκελ και σκηνοθέτη τον Κρεγκ Γκιλέσπι του «Εγω, η Τόνια» αφηγείται τις άγριες μέρες που ακολούθησαν την κλοπή από το σπίτι τους και τη διαρροή του ροζ βίντεο που τους εκτόξευσε στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντς το 1995. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Pam & Tommy».

«Moonfall»

O Ρόναλντ Εμεριχ επιστρέφει για να καταστρέψει την Γη για ακόμα μια φορά, ρίχνοντας το φεγγάρι κυριολεχτικά πάνω της.

«Peaky Blinders»

Η τελευταία σεζόν έρχεται στις αρχές του 2022.

«Archive 81»

Μια νέα found footage σειρά τρόμου ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά της πλατφόρμας του Netflix από τις 14 Ιανουαρίου.

«The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window»

H Κρίστεν Μπελ μάλλον (ίσως) ήταν μάρτυρας σε μια δολοφονία την όποια είδε από το παράθυρό της.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.