Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Renfield»

Εξτρα camp και φουλ διασκεδαστική, η ταινία του Κρις ΜακΚέι θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες στις 14 Απριλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Renfield».

«Evil Dead Rise»

Οι Deadites εισβάλλουν στο Λος Αντζελες από τους παραγωγούς του αρχικού «Evil Dead».

«Poker Face»

Η Νατάσα Λιόν αφήνει πίσω της το «Russian Doll» για μια νέα σειρά μυστηρίου σε παραγωγή του Ράιαν Τζόνσον.

«You People»

Η σύγχρονη αγάπη και η δυναμική της οικογένειας αντιμετωπίζουν συγκρούσεις ανάμεσα σε κουλτούρες, κοινωνικές προσδοκίες και διαφορές γενεών. Σε μια ταινία του Netflix με πρωταγωνιστές τους Τζόνα Χιλ, Εντι Μέρφι, Τζούλια Λούις-Ντρέιφους, Λόρεν Λόντον, Μόλι Γκόρντον, Νία Λονγκ και άλλους.

«The Consultant»

O Κρίστοφ Βαλτς είναι ο νέος αδίστακτος υπέυθυνος σε μια εταιρεία παραγωγής video games στη νέα ταινία του Amazon Prime.

«Hunters Season 2»

Στη δεύτερη σεζόν οι ομάδα κυνηγών Ναζί του Αλ Πατσίνο ετοιμάζεται να τα βάλει με τον χειρότερο όλων, τον Χίτλερ.

«Monster»

H νέα ταινία του Κόρε-Εντα θα έχει τίτλο «Monster» και θα είναι σε σενάριο του σεναριογράφου τηλεοπτικών παραγωγών Γιούτζι Σακαμότο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Monster» σηματοδοτεί την πρώτη φορά από το 1995 και την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία «Maborosi» που ο Κόρε-Εντα σκηνοθετεί ταινία με σενάριο κάποιου άλλου, έχοντας γράψει τα σενάρια και για τις υπόλοιπες δεκατρείς του ταινίες.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.