Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Sex and the City: And Just Like That»

Λίγο πριν την πρεμιέρα, τα κορίτσια ανοίγουν τα χαρτιά τους. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sex and the City: And Just Like That».

«Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Μάρτιν Σέρμαν και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. 23 Δεκεμβρίου στις αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

«Matrix Resurrections»

To νέο teaser της ταινίας είναι γεμάτο deja vu. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Matrix Resurrections».

«Rumble»

Στην νέα αυτή ταινία κινουμένων σχεδίων, ο Γουίλ Αρνετ δανείζει την φωνή του σε ένα τέρας που προσπαθεί να μπει στον κόσμο του επαγγελματικού wrestling.

«Death To 2021»

Θυμάστε την παρωδία του Τσάρλι Μπρούκερ και του Netflix «Death To 2020»; Επιστρέφει με σίκουελ για το εξίσου κακό 2021, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.

«Peacemaker»

O Τζέιμς Γκαν επιστρέφει στο DCEU με μια σειρά βασισμένη στον χαρακτήρα του Peacemaker από την ταινία του «The Suicide Squad» στο HBO Max.

«Last And First Men»

Η Τίλντα Σουίντον αφηγείται την ταινία που σκηνοθέτησε ο συνθέτης Γιόχαν Γιόχανσον και έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Βερολίνου 2020.

«For Auld Lang Syne»

Το νέο σπέσιαλ χριστουγεννιάτικο επεισόδιο των «Peanuts» έρχεται στο Apple TV+.

«Station Eleven»

H Μακένζι Ντέιβις πρωταγωνιστεί στη νέα μίνι σειρά του HBO Max όπου ψάχνει τους αγαπημένους της σε ένα μεταποκαλυπτικό κόσμο, ο οποίος καταστράφηκε μετά από μια επιδημία γρίπης.

«Reacher»

Η νέα μίνι σειρά του Amazon Prime μας υπόσχεται ένα πιο ντούκι Τζακ Ρίτσερ από εκείνον του Τομ Κρουζ στις ταινίες.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021