Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα μερικά τελευταία τελευταία τρέιλερ για ταινίες και σειρές που ετοιμάζονται να κάνουν την πρεμιέρα τους μέσα στους πρώτους μήνες του 2021.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2020: Ψηφίστε κι εσείς για την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε δώρα. Μπείτε εδώ για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας.


HBO Max Epic Lineup

To ΗΒΟ Max κυκλοφόρησε ένα teaser με όλες τις νέες σειρές του για το 2021-2022, ενώ επιβεβαίωσε πως το «Game of Thrones: House of the Dragon» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.


«Nomadland»

Η Κλόι Ζάο εμπιστεύεται την Φράνσις ΜακΝτόρμαντ στην ιστορία μιας γυναίκας που στα 60 της χρόνια χάνει τα πάντα και ξεκινάει ένα ταξίδι στην Αμερικανική Δύση, ζώντας ως νομάδας.


«Palmer»

O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική ταινία του Apple TV+ ως ένας πρώην κατάδικος ο οποίος προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ζωή μετά την φυλακή και βρίσκει τον εαυτό του να νοιάζεται για ένα gender non-conforming παιδί.


«A Glitch in the Matrix»

Το νέο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη του υπέροχου «Room 237» Ρόντεϊ Ασερ, μιλάει για το πως όλοι μας είμαστε συνδεδεμένοι στο Matrix και πως η πραγματικότητα δεν είναι όπως τη νομίζουμε πραγματικά.


«Disenchantment Season 3»

Η τρίτη σεζόν της σειράς έρχεται στο Netflix στις 15 Ιανουαρίου 2021.


«In the Earth»

H νέα ταινία του Μπεν Γουίτλεϊ θα είναι μια ταινία τρόμου η οποία θα έχει να κάνει με έναν θανατηφόρο ιό που και την προσπάθεια κάποιων επιστημόνων να τον αντιμετωπίσουν.


«Bridgerton»

Η Σόντα Ράιμς μετακομίζει στο Netflix, σε μια σειρά εποχής αλλιώτικη απ' τις άλλες. Διαβάστε περισσότερα για το «Bridgerton».


«Shadow and Bone»

H φημισμένη τριλογία βιβλίων φαντασίας της Λι Μπαρντούγκο έρχεται στο Netflix τον Απρίλιο.


«Lost Honest Trailer»

Θυμάστε το «Lost»; Αν ακόμα και τώρα αναρωτιέστε τι στο καλό έγινε εκεί το honest trailer της σειράς προσπαθεί να δώσεις κάποιες απαντήσεις. Φυσικά υπάρχουν αρκετά spoilers.



Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2020: Ψηφίστε κι εσείς για την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε δώρα. Μπείτε εδώ για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας.