Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Joker: Folie à Deux»

O Joker και η Χάρλεϊ Κουίν ετοιμάζονται να χορέψουν «Cheek to Cheek» τον Οκτώβριο του 2024. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Joker: Folie à Deux».

«Andor»

Η επανάσταση βρίσκεται προ των πυλών στο τρέιλερ του «Andor». Η νέα σειρά του Disney+ θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου με τρία επεισόδια. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Andor».

«Devotion»

Ο Τζόναθαν Μέιτζορ και ο Γκλεν Πάουελ είναι πιλότοι στον πόλεμο της Κορέας στη νέα ταινία του Τζ. Ντ. Ντίλαρντ

«The Banshees Of Inisherin»

Η νέα ταινία του Μάρτιν ΜακΝτόνα επανασυνδέει τους Κόλιν Φάρελ και Μπρένταν Γκίσον οι οποίοι από κολλητοί φίλοι γίνονται εχθροί και θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

«Do Revenge»

Η Μάγια Χοκ και η Καμίλα Μέντες πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία εκδίκησης στην νέα μαύρη κωμωδία του Netflix όπου όταν διαρρέει ένα sex tape μιας νεαρής κοπέλας, οι δυό τους ενώνουν τις δυνάμεις του για να πάρουν εκδίκηση σε όσους το βοήθησαν σε αυτό.

«Lost Ollie»

Βασισμένο στο βιβλίο Γουίλιαμ Τζόις η νέα μίνι σειρά του Netflix μιλάει για την οδύσσεια ενός χαμένου παιχνιδιού το οποίο προσπαθεί να επιστρέψει πίσω στον κάτοχό του.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.