Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Cuckoo»

H Χάντερ Σέιφερ από το «Euphoria» πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου μια Αμερικανίδα έφηβη που πηγαίνει στο εξωτερικό για να ζήσει με τον πατέρα της στις γερμανικές Άλπεις με τη νέα του οικογένεια. Αλλά στο νέο σπίτι της φαίνεται σαν να συμβαίνει κάτι περίεργο από την αρχή.

«Abigail»

Οι Radio Silence μετά τα δυο τελευταία «Scream» επιστρέφουν με μια τελείως διαφορετική ταινία τρόμου όπου μια ομάδα από απογωγείς έρχονται αντιμέτωποι με μια μικρή μπαλαρίνα βρικόλακα.

«Bambi: The Reckoning»

Μετα τον Γουίνι το Αρκουδάκι έρχεται και ο Μπάμπι τώρα να πάρει την αιματοβαμμένη εκδίκησή του, στο νέα κεφάλαιο του Poohniverse.

«Boy Kills World»

Ο Μπιλ Σάρσγκαρντ παθαίνει αμόκ στο πρώτο τρελό τρέιλερ του «The Boy Kills World», το οποίο έκανε πέρσι πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο.

«Dead Boy Detectives»

To spin-off του «The Sandman» του Νιλ Γκέιμαν στο οποίο δυο παιδιά, ο Τσαρλς Ρόουλαντ και ο Εντουιν Πέιν, τα οποία πέθαναν πρόσφατα, αποφάσισαν να μείνουν στην Γη και να λύνουν υπερφυσικές υποθέσεις, έρχεται 25 Απριλίου στο Netflix.

«Janet Planet»

Το αγαπημένο δράμα από το φεστιβάλ του Telluride για την περίπλοκη σχέση μάνα και κόρης έρχεται σύντομα στις αίθουσες.