Buzz

A Walk Down Memory... McClane: δείτε τον Μπρους Γουίλις μέσα στα χρόνια!

στα 10

Eνα έξυπνο video που δένει σκηνές και ατάκες του Τζον ΜακΛέιν από όλα τα «Die Hard» μέσα στα χρόνια, για τα μάτια σας μόνο...

A Walk Down Memory... McClane: δείτε τον Μπρους Γουίλις μέσα στα χρόνια!

Κυρίες και κύριοι δέστε τις ζώνες σας ο Τζον ΜακΛέιν επιστρέφει. Και τι επιστροφή θα είναι αυτή! Οσοι έχετε δει το πρώτο trailer του «A Great Day to Die Hard» ξέρετε ότι ο Μπρους Γουίλις είναι έτοιμος για να πετάξει...punches & punchlines σαν να μην πέρασε μια μέρα. Κι όμως έχουν περάσει 5 χρόνια από το τελευταίο «Live Free or Die Hard», την τέταρτη ταινία του franchise που τότε δεν μας είχε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα.

Τώρα όμως φαίνεται ότι το στούντιο είχε ιδέες και όρεξη. Παράδειγμα αυτό το promotional video που κυκλοφόρησε αργά χθες το βράδυ: αντί για τις τυπικές σκηνές από τα γυρίσματα και δηλώσεις του Γουίλις και των συντελεστών, το δημιουργικό τμήμα της ταινίας αποφάσισε να παίξει: επέλεξε σκηνές και ατάκες του Τζον ΜακΛέιν από όλα τα Die Hard και πέτυχε το ζητούμενο: να μας κάνει να νοσταλγήσουμε. Να θέλουμε να δούμε το επόμενο... τώρα!

25 χρόνια «Die Hard» άλλωστε δεν είναι και λίγα. Είναι μία μεγάλη επέτειος. Μ' έναν Γουίλις, δυο τριζόνια επίσης: το βίντεο διαφημίζει ταυτόχρονα και την επετειακή κασετίνα «Die Hard: 25th Anniversary Blu-ray Collection» που άρχισε ήδη να κυκλοφορεί προς πώληση στην Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα για το «A Great Day to Die Hard» και απολαύστε όλα τα teasers και trailers που έχουν κυκλοφορήσει. Υπομονή. Σε μία εβδομάδα θα το δούμε κι εμείς!