Buzz

«Α Star is Born»: O Κλιντ Ιστγουντ βρήκε τους πρωταγωνιστές του;

στα 10

Και μόνο η ιδέα ότι ο Κλιντ Iστγουντ σκοπεύει να σκηνοθετήσει το «Ενα Αστέρι Γεννιέται», είναι αρκετό για να κολλήσει ένα χαμόγελo στα χείλη - και να σχηματίσει ένα τεράστιο, αόρατο ερωτηματικό πάνω από τα κεφάλια μας. Τι σκέφτεται στ' αλήθεια;

«Α Star is Born»: O Κλιντ Ιστγουντ βρήκε τους πρωταγωνιστές του;
Φανταστείτε στην ίδια πόζα Μπιγιονσέ και Λεονάρντο. Και με τα ίδια μαλλιά

H γνώριμη ιστορία του κοριτσιού που ονειρεύεται τη δόξα και βρίσκει συνοδοιπόρο έναν μεγαλύτερο ξεπεσμένο σταρ, είναι αρκούντως απλοϊκή από μόνη της, αλλά στην πάροδο των χρόνων, μεταμορφώθηκε σε αληθινό σύμβολο του κινηματογραφικού camp.

Την πρώτη φορά με τον Γουίλιαμ Γουέλμαν στη σκηνοθεσία και την Τζάνετ Γκείνορ πρωταγωνίστρια, ήταν μια ακόμη ταινία. Τη δεύτερη με τον Τζορτζ Κιούκορ να καθοδηγεί την Τζούντι Γκάρλαντ, τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν ενδιαφέρουσα τροπή, αλλά ήταν η Μπάρμπρα Στρέιζαντ και ο Κρις Κριστόφερσον στην εκδοχή του Φρανκ Πίρσον το '73 που έδωσαν τη χαριστική βολή, σε αυτό που κάποτε ήταν μια ιστορία, που μπορούσες ίσως και να πάρεις σοβαρά.

Η Ριάνα και η Αλίσια Κις είχαν στο παρελθόν αναφερθεί ως πιθανές πρωταγωνίστριες και οι Ράσελ Κρόου, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γουίλ Σμιθ και Τζον Χαμ ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για τον ανδρικό ρόλο, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Κλιντ μόλις κατέληξε στο πρωταγωνιστικό του ζευγάρι.

Η Μπιγιονσέ Νόουλς θα είναι η κάτοχος του στέμματος της «Μις Camp 2012», ενώ ο Κλιντ συζητά ήδη με τον πρωταγωνιστή του στο «J. Edgar», Λεονάρντο Ντι Κάπριο, για το ρόλο του μεγαλύτερου ξοφλημένου ροκ σταρ, που θα βοηθήσει τη νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια.

Βεβαίως ο Λίο έχει στα σχέδιά του ήδη τα γυρίσματα του «The Great Gatsby» του Μπαζ Λούρμαν, και την πιθανότητα του «Django Unchained» του Ταραντίνο και ο Κλιντ την έξοδο του «J. Edgar» στις αίθουσες, οπότε το όλο πράγμα δείχνει ότι μπορεί να αργήσει λίγο παραπάνω απ' ό,τι ο Κλιντ υπολόγιζε.

Δεν πειράζει, μπορούμε να περιμένουμε...