Buzz

«A New Kind of Soldier»: Τρέιλερ για το «Ender’s Game»

στα 10

Είναι αυτή η αρχή ενός λαμπρού κινηματογραφικού franchise; Δείτε το πρώτο τρέιλερ του φιλόδοξου φιλμ επιστημονικής φαντασίας και βγάλτε συμπεράσματα.

«A New Kind of Soldier»: Τρέιλερ για το «Ender’s Game»

Update 1η Ιουλίου: Δείτε στο gallery τα character posters του «Ender’s Game» κι ετοιμαστείτε για νέου τύπου περιπέτεια!

Δεν συναντάς συχνά μια λίστα πρωταγωνιστών σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας στην οποία το «Oscar Nominated» να εμφανίζεται με τέτοια συχνότητα, όση στο τρέιλερ για το «Ender’s Game».

Το πιθανότερο είναι βεβαίως ότι οι πρωταγωνιστές του δεν θα προσθέσουν μια ακόμη υποψηφιότητα στο βιογραφικό τους με την συμμετοχή τους στην ταινία του Γκάβιν Χουντ, όμως δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Η σειρά των βιβλίων του Ορσον Σκοτ Καρντ, αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα αναγνώσματα της young adult βιβλιοθήκης κι αυτή η πρώτη ταινία, είναι κατά πάσα πιθανότητα η αρχή για ένα προσοδοφόρο και μακροσκελές κινηματογραφικό franchise.

Το μέγεθος της παραγωγής, το εύρος της μυθολογίας της ιστορίας, τα ονόματα των πρωταγωνιστών όλα στοχεύουν σε κάτι που θα μακροημερεύσει στην οθόνη εξίσου θεαματικά όσο και στο χαρτί.

Το «Ender's Game» είναι τοποθετημένο στο μέλλον, σε μια γη που έχει μετά βίας κρατήσει την ελευθερία, την κυριαρχία και την ταυτότητα της μετά από χρόνια πολέμων των κατοίκων της με μια εξωγήινη φυλή.

Μόνο που οι πρώτες νικητήριες μάχες δεν έχουν κρίνει και τον πόλεμο που συνεχίζεται και που για να κερδηθεί, χρειάζεται ένα νέο είδος στρατιωτών «που δεν θα σκέφτεται όπως εμείς, που δεν θα φοβάται όσα φοβόμαστε».

Κι αυτή η στρατιά αποτελείται από παιδιά (με βασικό ήρωα τον Αντριου “Ender” Γουίγκιν) που εκπαιδεύονται ως μελλοντικοί ηγέτες του διαστημικού μας στόλου.

Με τον Είσα Μπάτερφιλντ του «Hugo» στον κεντρικό ρόλο, την Χάιλι Στάινφελντ του «Αληθινό Θράσος» και την Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν του «Little Miss Sunshine» στο πλευρό του και ηθοποιούς όπως ο Χάρισον Φορντ , ο Μπεν Κίνγκσλεϊ, η Βαϊόλα Ντέιβις, να τους πλαισιώνουν, το φιλμ δεν φοβάται να δείξει τις φιλοδοξίες του σε κάθε επίπεδο, μέσα από το πρώτο τρέιλερ που μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα.

Δείτε το στο βίντεο.


Tags: ender's game