Φεστιβάλ / Βραβεία

Α green Greek. Τρέιλερ για το «A Green Story»

στα 10

Αφηγείται την ιστορία ενός αυτοδημιούργητου Έλληνα που κατέκτησε το αμερικάνικο όνειρο και θα ανοίξει σε λίγες μέρες, το LA Greek Film Festival. Εχουμε το τρέιλερ.

Α green Greek. Τρέιλερ για το «A Green Story»

Ο Βαν Βλαχάκης εγκατέλειψε την Ελλάδα την δεκαετία του '60 για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή στην Αμερική. Εφτασε εκεί με 22 δολάρια στην τσέπη του για να γίνει γρήγορα ένας από τους πιο πλούσιους και ισχυρούς άνδρες της χώρας, ιδρύοντας την εταιρεία Earth Friendly Products με προιόντα καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον.

Το «A Green Story» είναι η ιστορία του, μια ταινία παραγωγής της Paramyth Films που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Βλαχάκη για τη δημιουργία της κινηματογραφικής του βιογραφίας, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Νίκα Αγιασβίλι και οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στους Εντ Ο' Ρος (υποδύεται τον Βλαχάκη), Μάλκολμ ΜακΝτάουελ, Μπίλι Ζέιν, Λούις Μάντιλορ, Σάνον Ελίζαμπεθ, Αναμπέλα Σιόρα και Αλέξη Γεωργούλη. Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Σικάγο, το Λος Αντζελες και την Ελλάδα.

Η ταινία θα είναι το επίσημο άνοιγμα του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Αντζελες που φέτος θα διαρκέσει από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ του «A Green Story» πιο κάτω.