Φεστιβάλ / Βραβεία

Τα φετινά Οσκαρ θα έχουν και πάλι οικοδεσπότη

στα 10

Επιστροφή στην κανονικότητα και για τα Οσκαρ.

Τα φετινά Οσκαρ θα έχουν και πάλι οικοδεσπότη

Επιτέλους μετά από τρία χρόνια απουσίας τα Οσκαρ αποκτούν και πάλι οικοδεσπότη. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Κρεγκ Εργουιτς, Πρόεδρος των ABC Entertainment και Hulu Originals, μιλώντας σε ένα πάνελ για τη χειμερινή περιοδεία της Ενωσης Κριτικών Τηλεόρασης της Αμερικής δίνοντας ένα μικρό update για την 94η Τελετή Απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Στην φετινή τηλεοπτική κάλυψη θα είναι παραγωγός ο Γουίλ Πάρκερ και την σκηνοθεσία για έβδομη συνεχή χρονιά αναλαμβάνει ο βραβευμένος με Emmy Γκλεν Βάις. Η τελετή φέτος, η οποία είχε μεταδοθεί τον περασμένο Απρίλιο λόγω της πανδημίας, είχε φτάσει σε ιστορικά χαμηλές τηλεθεάσεις με μόλις 10.4 εκατομμύρια, η οποία έλαβε χώρα στο σταθμό Union Station του Λος Αντζελες, με ένα μόλις αρκετά μικρό κοινό να βρίσκεται εκεί. Η φετινή μετάδοση αναμένεται να επιστρέψει στο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ.

Διαβάστε ακόμα: SAGs 2022: Οι υποψηφιότητες

oscars

Ο τελευταίος οικοδεσπότης των Οσκαρ ήταν ο Τζίμι Κίμελ, αλλά ο Εργουιτς δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε απέκλεισε την όποια επιστροφή του. Οι φανς θέλουν τον Τομ Χόλαντ να παρουσιάσει φέτος τα βραβεία, μόνος ή μαζί με την Ζεντάγια, με πηγές του The Hollywood Reporter να επιβεβαιώνουν πως η Ακαδημία του έκανε όντως μια κάποια νύξη για να τα παρουσιάσει.

Παρόλα αυτά η Ακαδημία έχει λίγες ακόμα εβδομάδες πριν πάρει την τελική της απόφαση. Η 94η Τελετή Απονομής των βραβείων Οσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου.